Banner image

Univerzális TapStar forgatható csaptelep adapter

Könnyítse meg az összes feladatot az univerzális szűrővel ellátott csaptelep adapterrel, amely 720 fokos forgatható fejjel rendelkezik!

Fizetés az átvételkor

Első számú termék a konyhai részlegünkön

AZ EGYEDI CSAP ADAPTER MEGKÖNNYÍTI A NAPI FELADATOKAT

A TapStar segítségével könnyebbé válik az arcmosás, a gargarizálás, az edények vagy a mosogató tisztítása! Egyszerűen forgassa el az adaptert a kívánt irányba, és hajtsa végre a napi feladatokat praktikusabban!

 • Forgassa abba az irányba, amelybe szüksége van rá

  A TapStar segítségével, erőteljesebb vízhozamot kap bárhol, ahol szüksége van rá! A 720 ° -ban forgatható fej ideális mindennapi használatra a konyhában vagy a fürdőszobában egyaránt!

 • Egyedülálló vízhozam

  A TapStar levegőt vezet be a vízáramlatba, hogy erőteljes, puha tapintású, fröccsenésmentes vízfolyást hozzon létre. A TapStar minden típusú csapra alkalmas!

 • Hatékony és praktikus

  A TapStar kétféle opciót kínál a vízkivezetéshez, fröccsenésgátló oxigénnel dúsított vizet, 4 rétegű hálószűrőt a szennyeződések eltávolításához és kettős tömítést a csöpögés megakadályozásához!

 • Megakadályozza a szivárgást

  A tartósság és a hosszú élettartam érdekében erős réz alappal és ABS anyaggal gyártott TapStar megerősített, kettős O-gyűrűs szelepeket tartalmaz a szivárgások megelőzése érdekében!

Könnyedén telepíthető

A TapStar egyszerűen telepíthető mindössze 3 lépésben, és minden csapra alkalmas. A csomagban található egy univerzális adapter. Legyen az M22 (22mm) vagy M24-es (24mm)tartószelep, mind problémamentesen rögzíthetőek!

1. Lépés image

1. Lépés

Távolítsa el az eredeti levegőztetőt.

2. Lépés image

2. Lépés

Helyezze be a belső és a külső adaptert.

3. Lépés image

3. Lépés

Szerelje be a fröccsenésmentes csapot

TapStar, univerzális fröccsenőszűrő adapter, 720 ° -ban forgatható permetező fejjel!

23 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

7.800 Ft(-15%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.800 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.630 Ft/ darab Sporóljon 2.340 Ft
Legjobb ár
3x 5.850 Ft/ darab Sporóljon 5.850 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A TapStar sokkal könnyebbé teszi az arcmosást, a gargarizálást, az edények vagy a mosogató tisztítását! A 720 ° -ban forgatható fej biztosítja, hogy erőteljes vízhozamot kapjon bárhol, ahol szüksége van rá! A TapStar megerősített dupla O-gyűrűs szelepeket tartalmaz az esetleges szivárgások megelőzése érdekében, és minden csapra alkalmas!

 • Forgassa oda, ahová szüksége van
 • Hatékony és praktikus
 • Megnöveli a vízáramlást
 • Szivárgásmentes kialakítás, amely víztakarékos
 • Minden csaphoz alkalmas
 • Könnyen telepíthető
 • Tartós, stabil réz alap és ABS ház
 • Anyagok: Réz, ABS
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Jellemzők

 • Anyagok:
  Réz, ABS
 • Súly csomagolással:
  108G
Tovább
Ilona N. 23 min ·
Izgatott vagyok a vásárlás miatt, egyszerű a telepítés és nagyon hasznos. Imádom, hogy reggel minden gond nélkül felfele tudom fordítani a csapot és megmosni az arcom!
Hozzászolás Megosztás
(11)
Peter M. 18 min ·
Remek termék, szeretem a csaptelep flexibilitását. Könnyen feltölthetem vízzel a nagyobb tartályokat, ami korábban a mosogató mérete miatt lehetetlen volt. Hasznosnak találom azt a 4 szűrőt is, amelyek tisztítják a vize
Hozzászolás Megosztás
(8)
Zoltan A. 49 min ·
Kettőt rendeltem, egyet a fürdőszobába és egyet a konyhába. Nagyszerű, mert a rögzítés univerzális és mindkét csapra illeszkedik, bár különböző méretűek.
Hozzászolás Megosztás
(12)
Maria D. 47 min ·
Amióta használom szenvedéllyel indítom meg a csapot, a férjem könnyedén felszerelte. A konyhában használom, könnyebb már az edények elmosása. Mindenkinek ajánlom ezt a remek terméket!
Hozzászolás Megosztás
(11)
Marika E. 17 min ·
Nagyszerű a mosogató megtisztítására, mivel a csapot vissza tudom fordítani, és az összes szennyeződést könnyedén megtisztíthatom.. A minőségi anyag és a gyönyörű design feldobja a fürdőszobámat. Remek vásár!
Hozzászolás Megosztás
(11)
Sandor K. 17 min ·
Egyszerű és megkönnyíti a napi feladatokat. Megszoktam, hogy közvetlenül a csapból iszom a vizet, ennek a terméknek a segítségével ez még nyilvánvalóbbá vált.
Hozzászolás Megosztás
(15)

Biztonságos vásárlás kockázat nélkül!

A terméket visszaküldheti vagy kicserélheti!