Banner image

Webstar, Full HD webkamera

Nagyszerű választás online konferenciákhoz és távoktatáshoz! Beépített mikrofon és full HD felbontás!

Fizetés az átvételkor

Az utóbbi idők legnagyobb eladási slágere!

OTTHONRÓL VALÓ DOLGOZÁS VAGY TÁVOKTATÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN ESZKÖZE

Mostanában, amikor otthonról kell elvégeznünk a munkát, távoktatásban kell részt vennünk vagy elvagyunk szigetelve a szeretteinktől, a webkamera elengedhetetlen! A Webstar minden amire Önnek szüksége üzleti vagy otthoni használatra, Full HD felbontással és prémium beépített mikrofonnal!

 • Full HD konferenciák vagy távoktatás

  A WebStar teljes HD felbontást és valósághű színeket kínál 12 megapixellel! Biztosítsa a tökéletes kép- és hangátvitelt online megbeszélések vagy távoktatás során!

 • Tökéletes rögzítési szög

  Lehetővé teszi 360 fokos elforgatást és akár 30 fokos szög beállítását felfelé vagy lefelé! A WebStar professzionális optikai lencsével rendelkezik, automatikus fehéregyensúly és színkorrekcióval a tökéletes kép érdekében!

 • Beépített mikrofon

  A minőségi zajcsökkentő mikrofon lehetővé teszi, hogy hangja tiszta és megkülönböztethető legyen akár 10 méteres távolságból is! Búcsúzzon a bosszantó zajoktól!

 • Könnyen kezelhető

  Csatlakoztassa az USB-kábelt a számítógép USB-portjához, és a kamera kész is a használatra! A WebStar laptopokhoz és asztali számítógépekhez egyaránt alkalmas, és minden operációs rendszeren működik!

A TÖKÉLETES WEBKAMERA ÜZLETI ÉS OTTHONI HASZNÁLATHOZ

A WebStar webkamera, lehetővé teszi, hogy full HD felvételeket készítsen, így még a legnehezebb ügyfeleknek is a kedvében járhat és kiváló minőségű felvételeket és hangot biztosíthat számukra zaj és kellemetlen háttérhangok nélkül!

Kötelező felszerelés image

Kötelező felszerelés

Minden olyan felhasználó számára, akinek a Skype, a WeChat, vagy a Zoom online tantermek!

Univerzális kamera image

Univerzális kamera

Alkalmas laptopokhoz és asztali számítógépekhez, és minden operációs rendszeren működik!

Minőségi tervezés image

Minőségi tervezés

Kiváló minőségű lencse, 12 megapixellel és a csúcsminőségű beépített mikrofonnal!

WebStar, Full HD webkamera beépített mikrofonnal

49 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

10.290 Ft(-16%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.690 Ft/ darab Sporóljon 3.200 Ft
Legjobb ár
3x 7.690 Ft/ darab Sporóljon 7.800 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Mostanában, amikor otthonról kell elvégeznünk a munkát, távoktatásban kell részt vennünk vagy elvagyunk szigetelve a szeretteinktől, a webkamera elengedhetetlen! A Webstar minden amire Önnek szüksége üzleti vagy otthoni használatra, Full HD felbontással és prémium beépített mikrofonnal!

 • Full HD képminőség 12 megapixellel
 • Beépített mikrofon kiváló hangminőséggel
 • Könnyű csatlakoztatás USB-kábellel
 • Minden operációs rendszeren működik
 • 360 fokos elforgatás
 • Lehetőség 30 fokos fel-le mozgatásra
 • A csomag tartalma: 1x WebStar
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Jellemzők

 • A csomag tartalma:
  1x WebStar
 • Súly:
  63g
Tovább
Laszlone L. 17 min ·
Nagyon elégedett vagyok a kamerával, a kiváló képminőséggel és a kiváló minőségű hangzással. Rendeltem egyet a szüleimnek is, hogy a távolság ellenére láthassuk és hallhassuk egymást!
Hozzászolás Megosztás
(14)
Anita G. 27 min ·
Üzleti konferenciákon használom. Akkor is, amikor a jegyzeteimet a kamerán keresztül mutatom, a videokonferencia többi résztvevője tisztán látja őket. Nagyszerű, és erősen ajánlom!
Hozzászolás Megosztás
(9)
Julianna L. 19 min ·
Van egy könyvklubunk, és most nagyon nehéz személyesen találkozni, ezért videohívások útján elemezzük az összes könyvet, és el kell mondanom, hogy most 3 újabb személyt vonzottunk be! A képminőségbeli különbség több mint nyilvánvaló, és még nem is beszéltem a hangminőségről!
Hozzászolás Megosztás
(6)
Margo K. 36 min ·
Tanár vagyok, és már májusban webkamerán keresztül tartottamnéhány órámat, ami nem volt a legmagasabb színvonalú, ezért a gyerekeknek nehéz volt látniuk a kísérleteimet. Úgy döntöttem, hogy megvásárolom ezt a webkamerát, és el kell mondanom, hogy engem nagyon lenyűgöz a képminőség! Nagyon jó, különösen azért, mert nincs szükségem külön mikrofon viselésére!
Hozzászolás Megosztás
(11)
Marika E. 59 min ·
Fiamnak vettem, hogy távoktatásban használhassa. Nagyon büszke, mert nála a legjobb minőségű a kép és hang. A fiúk játék közben is használják, és csak szórakoznak! Minden szülő figyelmébe ajánlom!
Hozzászolás Megosztás
(9)
Tibor P. 57 min ·
A lányom további órákat vett az oktatójától, hogy segítsen a matematikában. Manapság minden korlát és nehézség miatt most online kell tartani ezeket az órákat. Az előző kamera teljesen használhatatlan volt, mivel torzította a képet, és az oktató semmilyen módon nem tudta elolvasni a jegyzeteit. Ennek a fényképezőgépnek a használata azonban egészen más... a kép remek mínőségű! Mindenkinek ajánlom ezt a terméket !!!
Hozzászolás Megosztás
(12)

Biztonságos vásárlás kockázat nélkül!

A terméket visszaküldheti vagy kicserélheti!