3Dpen, innovatív toll, amely tetszőleges formát rajzol 3 dimenzióban, 3 különböző színű szállal

39 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

9.590 Ft(-22%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.090 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 7.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az innovatív 3Dpennel különböző színű formákat hozhat létre 3 színben, és lehetővé teszi a kicsik számára, hogy életre keltsék rajzaikat! Egyszerűen csatlakoztassa, melegítse fel, helyezze be a betétszálat és kezdjen el alkotni! A 3Dpen 3 különböző szerves szálat tartalmaz, amelyek felmelegedve bármilyen formát ölthetnek és pillanatok alatt szilárddá válnak!

 • Életre kelti a rajzokat
 • Bármilyen formát megrajzol 3D-ben
 • 3 különböző szerves szál
 • Minden korosztály számára alkalmas
 • Könnyen és biztonságosan használható
 • Tökéletes ajándék
 • A kosárban további 3 izzószálat talál 50% kedvezménnyel!
 • Kompatibilis az betétszálakkal: PLA és ABS, átmérője 1,75 mm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Rajzoljon bármilyen formát 3D-ben
Az innovatív 3Dpen különböző színű formákat hoz létre 3 színben, és lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy életre keltsék a rajzaikat! A 3Dpen segítségével fejlődik a motorikus készségük és a fantáziájuk egyaránt!
Hogyan működik?
Egyszerűen csatlakoztassa, melegítse fel, helyezze be a betétszálat és kezdjen el alkotni! A 3Dpen 3 különböző szerves betétszálat tartalmaz, amelyek felmelegedve bármilyen formát ölthetnek és pillanatok alatt szilárddá válnak!
Alkalmas minden generáció számára
A 3Dpen tökéletes ajándék minden generáció számára! Segít a látás, a figyelem, a képzelet és a kreativitás fokozásában, és kiválóan alkalmas a stressz levezetésére is!

További információk

 • PLA és ABS, átmérője 1,75 mm

 • Egyszerűen csatlakoztassa, melegítse fel és helyezze be az betétszálat, és készen áll az alkotáshoz! 5 perc után automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol, ha nem használja.

 • 3Dpen: kék, Betétszálak: 3 különböző szín

 • 1x 3Dpen + 3 különféle PLA szál, 1x használati utasítás, 1x hőálló alap, 1x USB

 • Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára. A csomag apró alkatrészeket tartalmaz, amelyek fulladást okozhatnak.

Utasítás

Az alábbi linkre kattintva megnyithatja, letöltheti vagy kinyomtathatja a termék használati utasítását:

Csatolmányok

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.