Aktive Play, aktív vízi játék párna

37 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

9.190 Ft(-18%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.190 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.790 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.890 Ft/ darab Sporóljon 6.900 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 8 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az innovatív, felfújható játék párna és pihenő Active Play az Ön kisgyermekének motoros készségeit fejleszti, emellett végtelen szórakozást és nyugodt alvást biztosít egyaránt vízen és levegőn is! Az Active Play párna növeli és elősegíti a baba hát-, láb-, kar- és nyakizomzatának kialakulását, emellett a párnán belül mozgó vicces vízi állatok segítségével elősegíti a szemkontaktus kialakulását hason fekve!

 • kiváló minőségű PVC, BPA nélkül
 • felfújható párna vízzel és levegővel
 • kitűnő szórakozás a víz és a vízi állatok élénk mozgásával
 • hordozható kialakítás, nagyszerű utazáshoz
 • ösztönzi az izmok kialakulását és a szemkontaktust
 • nagyszerű szórakozáshoz és pihenésre
 • Szín: Szín: kék-átlátszó, színes állatokkal Anyag: kiváló minőségű PVC, BPA nélkül Méretek: 66 x 50 x 6,5 cm Figyelmeztetés: minimum 3 hónapos gyermekek számára alkalmas. A párna használata kizárólag felnőtt felügyelete mellett lehetséges.
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
SZÓRAKOZÁS ÉS PIHENÉS A VÍZEN
A víz és a víziállatok mozgatása az Active Play párnán belül végtelen mennyiségű örömet és játékot nyújt kisbabájának! A felfújható Active Play párna célja az, hogy erősítse a baba izmait miközben az fekszik és játszik a hasán és amikor fáradt, kényelmes pihenést kínál neki a víz és a levegő felhőszerű párnáján!
ÖSZTÖNZI AZ IZMOK FEJLŐDÉSÉT ÉS A KOORDINÁCIÓT
Az Active Play párna reagál a karok és a lábak nyomására a víz és a vízi állatok mozgásával, és ezáltal elősegíti a szem-kéz koordináció, a koncentráció és az izom kialakulását a hát, a lábak, a karok és a nyak mozgatása közben! Egyszerűen fújja fel a párnát levegővel és vízzel tetszés szerint, helyezze a padlóra és a végtelen szórakozás kezdődhet is! Az Active Play párna 3 hónapos kortól kiváló ajándék lehet a gyermekek számára.
A HORDOZHATÓ KIALAKÍTÁS MIATT KIVÁLÓAN ALKALMAS UTAZÁSRA
A felfújható Active Play párnát úgy tervezték, hogy könnyen megtöltheti levegővel és vízzel és használat után könnyen üríthető, valamint olyan méretűre hajthatja, amely minden táskába és bőröndbe egyszerűen illeszkedik. Ez a hordozható kialakítás nagyszerű az utazáshoz és a nyaraláshoz, így a baba az Active Play párnával bárhol szórakozhat!

További információk

 • Szín: kék-átlátszó, színes állatokkal
  Anyag: kiváló minőségű PVC, BPA nélkül
  Méretek: 66 x 50 x 6,5 cm

  Figyelmeztetés: minimum 3 hónapos gyermekek számára alkalmas. A párna használata kizárólag
  felnőtt felügyelete mellett lehetséges.

 • kiváló minőségű PVC, BPA nélkül

 • 66 x 50 x 6,5 cm

 • minimum 3 hónapos gyermekek számára alkalmas. A párna használata kizárólag felnőtt felügyelete mellett lehetséges.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.