BabaTent, Pop Up Sun Shade sátor UV-védelemmel és integrált medencével csecsemők és kisgyermekek számára

45 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

Original price was: 14.590 Ft.Current price is: 11.990 Ft.(-18%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 11.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 10.190 Ft/ darab Sporóljon 3.600 Ft
Legjobb ár
3x 8.990 Ft/ darab Sporóljon 9.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A BabyTent tökéletes kiegészítő a forró nyári napokhoz! A gyermekek számára hűvös árnyékot kínál ahol játszhatnak és pihenhetnek, egy UPF 50+ védelemmel. A BabyTent mindössze 3 másodperc alatt összeáll egy automata kipattanó kialakítással. Nylon anyagból készül, elnyeli az ultraibolya napfényt és blokkolja a káros UV-sugarak akár 99% -át, miközben az alján integrált babamedencét kínál!

 

 • Baba medence az alján
 • Játsszon és pihenjen UPF 50+ védelem alatt
 • 3 másodperces automatikus összeálló dízájn
 • Víz- és szélálló
 • Tökéletes strandra, kempingre, hátsó udvarra
 • Lélegezhető kialakítás, háló hátul
 • Méret: 80 x 120 x 70 cm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
BABY ÚSZÓMEDENCE AZ ÁRNYÉKBAN
Tartsa a babáját a sátor árnyékában, miközben ő vízzel játszhat! A BabyTent babamedencét kínál az UV-védelemet biztosító tető alatt, ami lefoglalja a gyermekét a forró nyári napokon!
Játsszon és pihenjen az UV-védelem alatt
Az innovatív BabyTent nylon anyagból készül, amely elnyeli az ultraibolya napfényt és blokkolja a káros UV-sugarak akár 99% -át, miközben az alján integrált babamedencét kínál fel! A hátulján található háló szellőzteti át a sátort, friss levegőt és hűvös szellőt biztosít!
3 MÁSODPERCES FELHÚZÁS ÉS KÖNNYED ÖSSZEPAKOLÁS
Nincs szükség összerakásra, és többé nem kell megküzdenie a tengerparti sátor felállításával! A BabyTent-et kifejezetten arra tervezték, hogy mindössze 3 másodperc alatt összeálljon, miután kibontotta a megvásárolt táskából, miközben a gyerekét biztonságosan a másik kezében tudja tartani! Könnyen visszahajtható a hordozható táskába, és könnyedén átviheti a partit a strandról a hátsó udvarra!

További információk

 • 80 x 120 x 70 cm

 • A keret tartós, rozsdamentes üvegszálas anyagból készül, amely stabilizálja a sátrat és megőrzi alakját hosszú távú használat után. Nylon burkolat UV-védelemmel.

 • 55 x 4 cm

 • 800 g

 • 1x BabyTent, 1 x hordtáska, 4 x rögzíthető horgony

 • 5 évesnél fiatalabb babák számára

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.