ConstructionKit, 72 részes gyerekeknek készült építőkészlet

10 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

Original price was: 15.190 Ft.Current price is: 13.490 Ft.(-11%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 13.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 11.490 Ft/ darab Sporóljon 4.000 Ft
Legjobb ár
3x 10.090 Ft/ darab Sporóljon 10.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Minőségi építőkészlet oktatási koncepcióval, amellyel a gyerekek fejleszthetik a kézügyességüket és ugyanakkor építés iránti szenvedélyüket. Kiváló készlet háromdimenziós építéshez, ahol a kreativitásnak nincsenek korlátai. Építhetnek kocka, ház, rakéta és sok más stabil szerkezetet.

 • Nagyszerű ajándék minden alkalomra.
 • 72 darabos készlet a korlátlan játéklehetőségekért
 • Serkenti a kreativitást és a gyerekek fantáziáját
 • Könnyen összeszerelhető és szétszerelhető
 • Egyéni vagy csoportos játék
 • Alkalmas fiúknak és lányoknak
 • Remek ötlet ajándékhoz
 • A csomag tartalma: 27x golyó, 45x bot (37 cm)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
A JÁTSZÁS VÉGTELEN SZÓRAKOZÁST NYÚJT
Az építőkészlet alkalmas a háromdimenziós konstrukciók gyakorlására, ahol a kreativitásnak nincsenek korlátai! A ConstructionKit egy oktatási koncepcióval rendelkező minőségi építőkészlet, amellyel a gyerekek fejleszthetik a kézügyességüket és ugyanakkor építés iránti szenvedélyüket. Építhetnek kocka, ház, rakéta és sok más stabil szerkezetet.
Korlátlan konstrukciós lehetőségek
Ezzel az építőkészlettel mindent meg lehet építeni a legegyszerűbb formáktól, mint például a kocka vagy a ház, a bonyolultabb épületekig, mint például a Big Ben vagy az Eiffel-torony építészeti másolata. A kreatív játék alkalmas egy vagy több gyerek számára, így együtt is dolgozhatnak és legyőzhetik a kihívásokat.
Könnyen kezelhető
Az alkotóelemek könnyen összerakhatóak és szétszerelhetőek. Egyszerűen be kell helyeznie a golyót és el kell forgatnia, anélkül, hogy attól tartana, hogy a konstrukció szétesik.

További információk

 • 27x golyó, 45x bot (37 cm)

 • PVC/ABS

 • A gyerekeknek nem szabad felmászniuk a szerkezetre, mert az sérülést okozhat. A játékkészlet nem alkalmas 3 évnél fiatalabb gyermekek számára, mivel több kisebb alkatrészt tartalmaz, amelyek fulladásveszélyt jelentenek. Tartsa távol a játékkészletet a tűztől.

 • Nedves ruhával törölje le és hagyja magától megszáradni.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.