ChalkBook, újrafelhasználható rajzkönyv + 6 varázslatos kréta

23 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

8.200 Ft(-14%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.200 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.970 Ft/ darab Sporóljon 2.460 Ft
Legjobb ár
3x 6.150 Ft/ darab Sporóljon 6.150 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy remek, kreatív készlet, amellyel gyermeke piszkolás nélkül szórakozhat! A készlet 6 krétát és egy 10 oldalas újrafelhasználható füzetet tartalmaz! Használat után az oldalak könnyen tisztíthatóak és így újra felhasználhatóak!

 • Vidám könyv az alkotáshoz
 • Újrafelhasználható
 • 10 oldal rajzoláshoz és íráshoz
 • 6 színes “folyékony” kréta
 • A motorikus képességek és a kreatív gondolkodás ösztönzése
 • Könnyen tisztítható
 • A tökéletes ajándék minden gyermek számára
 • A csomag tartalma: 1x rajzkönyv, 6x “folyékony” kréta
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK JÁTÉKHOZ ÉS ALKOTÁSHOZ

Az újrafelhasználható könyv 10 oldalt tartalmaz, így kiválóan alkalmas a pontos motorikus képességek kialakulására és ösztönzésére. Ez a készlet 6 folyékony krétát is tartalmaz, amelyek koszolás és bosszantó por nélkül teszik lehetővé a szórakozást.

Kreatív és szórakoztató készlet

Egy nagyszerű készlet, amellyel gyermeke szórakozni, rajzolni és írni tud és amellyel ösztönözheti a kicsiket kreatív alkotásokra.

Újra meg újra használható

Használat után óvatosan törölje le a könyvet egy nedves ronggyal vagy törlőkendővel, hogy az ismét tiszta legyen.

További információk

 • 1x rajzkönyv, 6x “folyékony” kréta

 • 10 oldal

 • Több kisebb alkotóelem összetétele miatt a játék nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, mert fulladásveszélyt jelentenek.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.