ChalkBook, újrafelhasználható rajzkönyv + 6 varázslatos kréta

49 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

8.200 Ft(-14%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.200 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.970 Ft/ darab Sporóljon 2.460 Ft
Legjobb ár
3x 6.150 Ft/ darab Sporóljon 6.150 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy remek, kreatív készlet, amellyel gyermeke piszkolás nélkül szórakozhat! A készlet 6 krétát és egy 10 oldalas újrafelhasználható füzetet tartalmaz! Használat után az oldalak könnyen tisztíthatóak és így újra felhasználhatóak!

 • Vidám könyv az alkotáshoz
 • Újrafelhasználható
 • 10 oldal rajzoláshoz és íráshoz
 • 6 színes “folyékony” kréta
 • A motorikus képességek és a kreatív gondolkodás ösztönzése
 • Könnyen tisztítható
 • A tökéletes ajándék minden gyermek számára
 • A csomag tartalma: 1x rajzkönyv, 6x “folyékony” kréta
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Elégedettség garancia
Nyomon követhető szállítás

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK JÁTÉKHOZ ÉS ALKOTÁSHOZ

Az újrafelhasználható könyv 10 oldalt tartalmaz, így kiválóan alkalmas a pontos motorikus képességek kialakulására és ösztönzésére. Ez a készlet 6 folyékony krétát is tartalmaz, amelyek koszolás és bosszantó por nélkül teszik lehetővé a szórakozást.

Kreatív és szórakoztató készlet

Egy nagyszerű készlet, amellyel gyermeke szórakozni, rajzolni és írni tud és amellyel ösztönözheti a kicsiket kreatív alkotásokra.

Újra meg újra használható

Használat után óvatosan törölje le a könyvet egy nedves ronggyal vagy törlőkendővel, hogy az ismét tiszta legyen.

További információk

 • 1x rajzkönyv, 6x “folyékony” kréta

 • 10 oldal

 • Több kisebb alkotóelem összetétele miatt a játék nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, mert fulladásveszélyt jelentenek.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.