FairyStar, repülő tündér baba, amely a keze felett repül

18 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

8.495 Ft(-15%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.495 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.845 Ft/ darab Sporóljon 1.300 Ft
Legjobb ár
3x 7.195 Ft/ darab Sporóljon 3.900 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Üdvözöljük a tündérmesék igazi világában, ahol a jótündérek repülnek és ahol a varázslatot a kezében tartja! Változtassa az otthonát egy igazi tündérmese világgá, ahol a ruháján a fényudvarban a jótündér pörög és táncol és ha a kezét alá rakja, irányíthatja a levegőben. A FairyStar repülű tündér babánkkal a gyermeke képzelete új magasságokba emelkedhet, így ez egy nagyszerű ajándék!

 • Ez a tökéletes játék olyan gyermekeknek, akiket érdekel a tündérmesék világa és a jótündérek
 • A FairyStar az otthonába tündérmese színezetet visz
 • a ragyogó ruhája segítségével, amely pörög, lebeg és követi a keze gesztusait
 • amikor nem repül, a hozzá adott USB kábellel lehet tölteni
 • az igazi varázslat gyermekek számára (14 éven felül felnőtt felügyelet nélkül, 14 éves kor alatt felnőtt felügyelettel lehet vele játszani)
 • Méret: 20 x 12 cm
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
HOGYAN MŰKÖDIK A VARÁZSLAT?
A jótündér úgy repül, hogy a világító ruhája pörög, amely helikopterként működik. A keze gesztusait egy érzékelő követi, amelytől a tündér fel és le mozog. A ruhája alatt a jótündér egy bekapcsoló gombot rejteget - kapcsolja BE, gyengéden ragadja meg a jótündér lábait és hagyja repülni. Amikor a megfelelő sebességet éri el, le fog ereszkedni aztán helyezze az érzékelő alá a kezét és elkezdi a keze mozgását követni.
AMIKOR A TÜNDÉRMESÉK ÉLETRE KELNEK
Amint a FairyStar a levegőbe emelkedik, a gyermeke szobája a tündérmese világává válik! Egy gyönyörű világító ruhába öltözve a levegőben táncol és gyermekével együtt működik. A FairyStar csodálatos hangulatot teremt és biztosítja, hogy a gyermeke képzelete új magasságokba emelkedjen! A jótündér 6-8 percig repül és 25-30 percig kell tölteni a hozzá adott USB kábellel, hogy újra kalandra kész legyen.
VARÁZSLATOS INTERAKTÍV JÁTÉK
Azzal, hogy eltávolodik azoktól a tárgyaktól, amelyeket az érzékelő érzékel, a FairyStar hosszú órákon keresztül oktató szórakozást fog nyújtani a gyermekének. A gyermek megpróbálja elkapni vagy megpróbálja meggátolni abban, hogy leszáljon és ennek eredményeként fejlődni fog a kéz koodrinációjuk és a motorikus készségük és mindezt az otthona biztonságában. A varázslatos ruhára színes LED-eket is telepítettek, amelyek villogásukkal a gyermekek szórakozását szórakoztatóvá teszik.

További információk

 • 20 x 12 cm

 • repülő FairyStar tündér baba x 1, USB töltő kábel x 1

 • 6 – 8 perc

 • 25-30 perc

 • fulladás veszély – kis alkatrészek. 3 éves kor alatti gyermek számára nem megfelelő. Játék közben ajánlott a haját befonni, így nem gubancolódik össze amíg a tündér baba repül. Felnőtt felügyelete mellett kell használni.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.