Hungarocell repülő, FlyStar

15 hozzászolások
értékelés 4,4/5,0

Original price was: 8.390 Ft.Current price is: 5.590 Ft.(-33%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 5.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.190 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 4.890 Ft/ darab Sporóljon 2.100 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A gyermekjátékok között a FLYSTAR egy sláger, amely tartós, de könnyű repülőgép, minden korosztály számára tökéletes! A működéshez nincs szükség kellemetlen távirányítóra vagy elemre. A FlyStar egyedülálló kialakításával és lágy külső habrétegével áthalad az égen. Nagyszerű szórakozás az egész család számára, minden napsütéses napon!

  • Távirányító és elem nélkül is működik
  • Kézi leereszkedést biztosít
  • Tartós, de puha
  • Különböző színekben kapható

 

  • Anyag: tartós hab
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
ELPUSZTÍTHATATLAN SZÓRAKOZÁS
A FlyStar repülőgépek lágy habból készülnek, amely rendkívül tartós és gyakorlatilag törhetetlen! A repülőgépet száraz időjárásra készítették, és végtelen szórakozást fog nyújtani az egész család számára!
AKTÍV JÁTÉK
A FlyStar összeszerelhető repülőgép aktív szórakozást biztosít távirányító vagy elemek nélkül! A biztonságos, végtelen szabadtéri szórakozás a legjobb, amit a kicsiknek kínálhat!
TÁVVEZÉRLÉS NÉLKÜL
A FLYSTAR egyedülállóan lágy habból készül, amely a levegőben könnyedén vitorlázható. A repülőgépet könnyű repülés közben használni, és nincs szükség távirányítóra vagy elemekre működtetéséhez!

További információk

  • tartós hab

  • 46 x 48 cm

  • kék, piros, zöld, sárga. A repülőgép színe véletlenszerűen kerül kiválasztásra.

  • 3 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. A repülőgép több kisebb részből áll, amelyek lenyelés vagy fulladás kockázatát hordozzák.

  • A FlyStar rendkívül rugalmas játék a szárnyai területén, amelyek könnyen fel- vagy lehajthatóak, akár addig amíg az ellentétes szárnyak hegyei érintik egymást. Ugyanakkor a repülési igények miatt a hajótest nem rugalmas, ezért ne hajlítsa meg a játékot ezen a területen.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.