Kidglove, egy kesztyű, amely masszírozza a viszkető ínyt és megvédi az ujjakat

15 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

6.590 Ft(-8%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 1.400 Ft
Legjobb ár
3x 4.890 Ft/ darab Sporóljon 5.100 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 13 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A Kidglove egyedi kesztyű gondosan a babája karjába illik és megvédi amíg az első fogai nőnek. Az anatómiailag kialakított szilikon széle a kesztíűnek masszírozza és megnyugtatja a viszkető ínyt és megvédi az ujjakat és a körmöt az első fogaktól. Arra is nagyszerű megoldás az éjszaka, hogy biztonságosan meggátolja az egész arcán a karcolásokat!

 • Egyedi megoldás babáknak az életük első évében
 • A Kidglove kesztyű masszíroz, véd és biztonságosan szórakoztat
 • Masszírozza az ínyt, védi az ujjakat és a körmöket, védi az arcot a karcolásoktól
 • 100% pamutból és étkezési minőségű szilikonból, ami egy nem mérgező szilikon, amely nem tartalmaz vegyi anyagokat és melléktermékeket
 • Az étkezési szilikon nagy mértékben ellenáll a károsodásnak, nem keményedik meg, töredezik és nem foszlik.
 • A szilikont hővel sterilizálni is lehet a tisztításkor
 • Szín: fehér, színes pöttyökkel és kék szilikonnal, fehér, színes pöttyökkel és rózsaszín szilikonnal
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Elégedettség garancia
Nyomon követhető szállítás
EGY EGYEDI ESZKÖZ AZ ÉLETÜK ELSŐ ÉVÉBEN
A Kidglove egy korszakalkotó eszköz minden gyermeknek, aki az életének első évében jár, szórakoztatóan és biztonságosan segíti át az első fogaik növésén. Egy gyengéd kesztyű segítségével a kesztyű gondosan.
SZILIKON ÉS NEM MŰANYAG
A Kidglove anatómiailag kialakított széle étkezési minőségű szilikonból készül, biztonságos használni, nem foszlik, nem töredezik, ellenáll a sérüléseknek és nagyszerűen helyettesíti a műanyag játékokat. A műanyagok károsítják az egésséget és a környezetet is, így a szilikon a jó választás!
1. A KIDGLOVE CSÖKKENTI A FÁJDALMAT
Az anatómiailag kialakított szilikon széle a kesztyűnek arra lett tervezve, hogy csökkentse a fájdalmat az első fogak növekedése alatt, megnyutatja a viszkető ínyt és védi a kezeket.
2. KIDGLOVE ARC VÉDELEM A
Kidglove kesztyű tökéletesen illeszkedik a babája kezébe és még éjszaka is biztonságos használni, amikor megvédi az arcát az újszülött körmeinek karcolásaitól!

További információk

 • fehér, színes pöttyökkel és kék szilikonnal, fehér, színes pöttyökkel és rózsaszín szilikonnal

 • 100% pamut és étkezési minőségű szilikon

 • kb 7 x 7 x 4 cm

 • magas hőmérsékleten sterilizálás

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.