Kidglove, egy kesztyű, amely masszírozza a viszkető ínyt és megvédi az ujjakat

35 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

Original price was: 8.990 Ft.Current price is: 7.990 Ft.(-11%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.990 Ft/ darab Sporóljon 6.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A Kidglove egyedi kesztyű gondosan a babája karjába illik és megvédi amíg az első fogai nőnek. Az anatómiailag kialakított szilikon széle a kesztíűnek masszírozza és megnyugtatja a viszkető ínyt és megvédi az ujjakat és a körmöt az első fogaktól. Arra is nagyszerű megoldás az éjszaka, hogy biztonságosan meggátolja az egész arcán a karcolásokat!

 • Egyedi megoldás babáknak az életük első évében
 • A Kidglove kesztyű masszíroz, véd és biztonságosan szórakoztat
 • Masszírozza az ínyt, védi az ujjakat és a körmöket, védi az arcot a karcolásoktól
 • 100% pamutból és étkezési minőségű szilikonból, ami egy nem mérgező szilikon, amely nem tartalmaz vegyi anyagokat és melléktermékeket
 • Az étkezési szilikon nagy mértékben ellenáll a károsodásnak, nem keményedik meg, töredezik és nem foszlik.
 • A szilikont hővel sterilizálni is lehet a tisztításkor
 • Szín: fehér, színes pöttyökkel és kék szilikonnal, fehér, színes pöttyökkel és rózsaszín szilikonnal
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
EGY EGYEDI ESZKÖZ AZ ÉLETÜK ELSŐ ÉVÉBEN
A Kidglove egy korszakalkotó eszköz minden gyermeknek, aki az életének első évében jár, szórakoztatóan és biztonságosan segíti át az első fogaik növésén. Egy gyengéd kesztyű segítségével a kesztyű gondosan.
SZILIKON ÉS NEM MŰANYAG
A Kidglove anatómiailag kialakított széle étkezési minőségű szilikonból készül, biztonságos használni, nem foszlik, nem töredezik, ellenáll a sérüléseknek és nagyszerűen helyettesíti a műanyag játékokat. A műanyagok károsítják az egésséget és a környezetet is, így a szilikon a jó választás!
1. A KIDGLOVE CSÖKKENTI A FÁJDALMAT
Az anatómiailag kialakított szilikon széle a kesztyűnek arra lett tervezve, hogy csökkentse a fájdalmat az első fogak növekedése alatt, megnyutatja a viszkető ínyt és védi a kezeket.
2. KIDGLOVE ARC VÉDELEM A
Kidglove kesztyű tökéletesen illeszkedik a babája kezébe és még éjszaka is biztonságos használni, amikor megvédi az arcát az újszülött körmeinek karcolásaitól!

További információk

 • fehér, színes pöttyökkel és kék szilikonnal, fehér, színes pöttyökkel és rózsaszín szilikonnal

 • 100% pamut és étkezési minőségű szilikon

 • kb 7 x 7 x 4 cm

 • magas hőmérsékleten sterilizálás

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.