MagicBlocks, gyors tempójú stratégiai játék, hogy először rakhassa ki a mintát

32 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

8.820 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.820 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.110 Ft/ darab Sporóljon 1.420 Ft
Legjobb ár
3x 7.400 Ft/ darab Sporóljon 4.260 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Nagyszerű kihívás a család minden ragyogó gondolkodójának! A MagicBlocks játék ösztönzi a vizuális-térbeli készségeket, a kritikus, gyors és logikus gondolkodást! Ebben a klasszikus csavarásban, amely a Rubik-kocka elven alapul, az ellenfeleknek a lehető leggyorsabban kell elcsúsztatni a kis csempéket, és úgy rendezni azokat, hogy illeszkedjenek a kockaberendezésbe. Önön múlik, gondolkozzon, csúsztasson és nyerjen!

 • Ösztönzi a vizuális-térbeli készségeket
 • Egy játék, amellyel beindulnak az agy kognitív folyamatai
 • Nagyszerű játék a gyerekekkel és a barátokkal
 • Tökéletes játék bárhova
 • Nem szükselges elem vagy áram
 • Kiváló nyaraláshoz és utazáshoz
 • Mellékelt: 2x játéklemez, 1x keret, 1x scrambler, 48 x színes kockalap
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Hogyan kell játszani?
Rázza meg, csúsztassa a lapokat, rakja ki a mintát! A MagicBlocks játék egy gyors ütemű játék 2 játékos számára, hogy az agya és az ujjai versenyre álljanak! Rázza meg, hogy felfedje a véletlenszerű színmintákat. - egyszerre mindkét játékos versenyzik annak érdekében, hogy valaki minél hamarabb kirakja a 3x3-as középső mérkőzésmintát.
Hívja ki egy játékra a barátokat, a gyerekeket és a családot!
Rázza meg és indulhat a játszma! Egyszerűen csúsztassa el a színes Rubik-kockalapokat és legyen az első, aki megfelelően kirakja a látható mintát. Mindkét játékos kap egy csemperácsot, melyből 1-1 csempe hiányzik – csúsztatni kell a kockalapokat addig amig a középső 9 lap megfelel az adott mintának. Egyszerűnek hangzik, de a MagicBlocks játék valójában,egy sebességi és ügyességi játék.

További információk

 • 2x játéklemez, 1x keret, 1x scrambler, 48 x színes kockalap

 • 5 évesnél idősebb gyermekek számára. 3 év alatti gyermekek számára a csomagolásban lévő kis alkatrészek miatt nem megfelelő. Belégzés vagy evés miatt fulladást okozhatnak.

 • nincs szükség elemre

 • 2 játékos számára

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.