Montessori varázslatos vízfestőkönyv készlet (3 db), MagicWaterBook

46 hozzászolások
értékelés 4,3/5,0

8.490 Ft(-24%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 15 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Innovatív vízfestős könyvek, amelyek teljesen piszkolás mentesek! Csak néhány csepp vízre van szüksége a varázstoll feltöltéséhez, és máris elkezdhet alkotni! Varázslatos vizes tollal színezve gyönyörű illusztrációk tárulnak fel a víz alatti világról, az állatokról és a gyerektevékenységekről! Amikor a kép megszárad, az ábra eltűnik, és a kifestőkönyv újra felhasználható!

 • Színezés piszkolás nélkül
 • 3 különböző motívum és 3 toll
 • A kifestőkönyv újrafelhasználható
 • A színek és az új koncepciók megismerése
 • A motoros készségek fejlesztése
 • Tökéletes ajándék minden gyermek számára
 • A csomag tartalma: 3x mágikus kifestőkönyv, 3x varázstoll
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
VÉGTELEN SZÓRAKOZÁS A GYERMEKEKNEK
A MagicWaterBook kifestőkönyv készlet minden bizonnyal a legfiatalabbak kedvence lesz! Mivel a gyerekek a mellékelt vizes tollat használják a színezéshez, a minta színei összekeverednek és lenyűgöző illusztrációkat hoznak létre! Miután kiszáradt a színezett felület, újra és újra nekiláthatnak alkotni!
Színezés piszkolás nélkül
Felejtse el a piszkolást és rendetlenséget, amely az akvarellekell jár! Először töltsük meg a csomagba mellékelt tollat vízzel. Amíg a gyerekek színezik vele a könyvet, a gyönyörű illusztrációk teljesen megjelennek, míg minden más tiszta marad!
3 féle ábra az ismételt használatra
Amikor a színezés befejezödött akkor az ábra kiszárad majd lassan lassan eltűnik, és utána újra felhasználhatja a kifestőkönyvet! A víz alatti világ motívumai, az állatok és a gyerektevékenységeket ábrázoló képek remek és kreatív eszközként szolgálnak minden gyermeknek!

További információk

 • 3x mágikus kifestőkönyv, 3x varázstoll

 • Víz alatti világ, állatok, gyerektevékenységek

 • Könyv: 19 x 15,5 cm, toll: 13,5 x 1,5 cm

 • Mindegyik 8 oldalt tartalmaz, amelyek közül 4 „varázslatos”, míg a másik 4 különböző kifejezéseket tartalmaz leírásokkal.

 • FULLADÁSI VESZÉLY. Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, mivel a kifestőkönyvek több kisebb részt tartalmaznak. Távolítsa el a csomagolást, mielőtt átadná a terméket a gyeekeknek.

 • A kifestőskönyveket csak varázslatos tollakkal lehet használni.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.