Digitális fényképezőgép gyerekeknek, MiniFotoHD

39 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

8.690 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.890 Ft/ darab Sporóljon -400 Ft
Legjobb ár
3x 7.890 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft

Termék 1

 • Szín:
  • kék
  • rózsaszín
Szállítás az EU raktárából 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Manapság olyan játékok a divatosak, melyek kombinálják a szórakozást és a technológiát, tehát örömmel mutatjuk be legújabb találmányunkat kisgyermeke számára – a Minifotó HD baba kamerát gyermekeknek fényképezéshez. Tökéletes a kis kalandok idejének lerövidítésére és a művészi tehetség fejlesztésére.

 • Minőségi képek
 • Jó HD videók
 • Nincs szükség elemre – USB töltés
 • Szűrők és matricák a képek további javításához
 • Könnyedén helyezze át a gyermek felvételeit a számítógépére
 • 4 éves kortól gyermekek számára
 • Könnyen hordozható és használható
 • Mellékelt nyakpánt
 • A csomagban: 1 x Minifotó HD baba kamera, 1 x USB töltőkábel, 1 x biztonsági poggyász, 1 x tárolódoboz
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
VÉGRE VALAMI A KIS SPIELBERGNEK!
Az iskolákban az esztétikai és vizuális képességek tehetségét fejlesztő tantárgyakat egyre gyakrabban szüntetik meg. Most bemutathatja digitális készségeit és felhasználhatja a legújabb technikákat gyermeke számára méghozzá személyre szabott módon. Elégítse ki gyermekeinek azon vágyát, hogy már fiatalon videót rögzíthessen és fényképezhessen egy Minifotó HD kamerával, amely jó minőségű filmeket és képeket képes rögzíteni.
KIMONDOTTAN GYERMEKEK KEZÉBE
Ezen alapvető tulajdonságok fejlesztésére készítettünk egy kamerát, amely a legfiatalabb gyermekeink számára is megfelelő. A Minifotó HD kifejezetten kisgyermekek számára készült, könnyű és tartós anyagból, lágy, lekerekített gombokkal, amelyek tovább egyszerűsítik a használatát. A gyerekek gyorsan megtanulják, hogyan kell használni, és mellékeltünk egy biztonsági hevedert is, így a kamerát a nyakukon hordhatják.
MINDEN AMIRE SZÜKSÉGE VAN ÖNNEK ÉS GYERMEKÉNEK IS
Ezzel a Mini Kamerával a gyermekek sok órát fognak eltölteni, ugrabugrálnak, rögzíthetnek és lefényképezhetnek bármit, ami felhívja a figyelmüket. Ön azonban fel tudja tölteni a felvételeiket a számítógépére, és elmentheti azokat, illetve megoszthatja másokkal. A fotók és felvételek feltöltésére és továbbítására egy univerzális USB kábel is tartozik. Minden négyévesnél idősebb gyermek örül majd a minikamerának, így megvásárolhatja jutalomként, születésnapi ajándékként vagy akár karácsonyi ajándékként is. A szemük mindenképpen felcsillan majd, amikor megkapják.

További információk

 • 1 x Minifotó HD baba kamera, 1 x USB töltőkábel, 1 x biztonsági poggyász, 1 x tárolódoboz

 • kék, rózsaszín

 • nem tartalmazza

 • 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas, mivel több kisebb részből áll. Lenyelés és fulladás veszélye.

Utasítás

Az alábbi linkre kattintva megnyithatja, letöltheti vagy kinyomtathatja a termék használati utasítását:

Csatolmányok

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.