MiniTree, egy kreatív újévi fa díszekkel

25 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

8.370 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.370 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.360 Ft/ darab Sporóljon 2.020 Ft
Legjobb ár
3x 6.685 Ft/ darab Sporóljon 5.055 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy puha, függőleges játék, amely a valódi újévi fát utánozza, és végtelen lehetőségeket kínál a feldíszítésre! A MiniTree kreatív újévi fenyő egészséges és környezetbarát puha filcből készül. Bármilyen függőleges felületre felakaszthatja, és megkezdődhet a dekoráció!

 • Függőleges játék, amely ösztönzi a kreativitást és a motoros készségeket.
 • A készletben filc díszek és újra felhasználható sündisznók találhatók.
 • A gyerekszoba újévi dekorációjának egy biztonságos változata.
 • Puha, környezetbarát és egészséges filcből készült.
 • Tökéletes ajándék.
 • Méretek: 95 x 70 cm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
KREATIVITÁST ÖSZTÖNZŐ FÜGGŐLEGES JÁTÉK
Kerüljön ünnepi hangulatba, mikor a gyerekszobát a karácsonyfa egy biztonságos változatával díszítik! A függőleges játékok nagyszerűen fejlesztik a motoros készségeket és a kreativitást. A MiniTree puha fenyő csemetét a gyermek megfelelő szintjére helyezheti, és felszabadíthatja gyermeke képzeletét! Újra és újra díszíthető, és minden gyermek szobáját felékesíti.
VÉGTELEN SZÓRAKOZÁS A 'CSINÁLD MAGAD' ELVÉN
A MiniTree újévi fenyő végtelen lehetőségeket kínál játékra, mivel a dekoráció tetszőlegesen mozgatható. A fenyő bármilyen függőleges felületre fellógathatják, és megkezdődhet a szórakozás. A gyermekek imádják a díszítést, így a MiniTree fenyő tökéletes ajándék minden gyermek szobájába!
EGY TELJESEN ÜNNEPI AJÁNDÉK
A MiniTree puha fenyő tökéletes ünnepi ajándék minden gyermek számára! Végtelen játéklehetőségeket kínál, 2 éves kortól minden gyermek számára alkalmas, és az egész családot szórakoztatja majd a közös játék!

További információk

 • 95 x 70 cm

 • szagtalan filc

 • 1x fenyő, 1x szett különféle díszek

 • A fenyőt bármely tetszőleges függőleges felületre fellógathatja.

 • Nedves ruhával

 • 2 éves kor feletti gyermekek számára

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.