PaintingKit, 86 darabos készlet festékekkel és egyéb kiegészítőkkel, felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas

48 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

8.890 Ft(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.890 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.590 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 6.600 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A PaintingKit egy 86 darabos készlet, amely mindent tartalmaz a zsírkrétáktól, az olajpasztellektől, a vízfestékektől kezdve az egyéb kiegészítőkig, mint például olló, hegyező, vonalzó stb. A festékek a legjobb minőségűek, és a többi kiegészítővel együtt egy kompakt tokba vannak csomagolva, ami megkönnyíti a szállítást.


 • Egy nagyszerű készlet az új tanév megkezdéséhez
 • Fejleszti a gyermek kreatív gondolkodását és megtanítja őt a rendszerezésre
 • 3 évesnél idősebb gyermekek és felnőttek számára egyaránt alkalmas
 • Praktikus tok fogantyúval a könnyű szállításhoz
 • A tok a festékek felhasználása után is használható
 • A legjobb minőségű színek
 • A csomag tartalma: 12x zsírkréta, 24x filctoll, 12x olajpasztell, 12x viaszceruza, 12x vízfesték, 1x olló, 1x radír, 1x vonalzó, 6x színes iratkapocs, 1x ceruza, 1x ceruzahegyező, 1x ragasztórúd, 1x szivacs
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

86 darabos készlet

A tokban 12 zsírkréta, 24 vastag filctoll, 12 olajpasztell, 12 viaszceruza és 12 vízfesték található. Tartozékként ollót, radírt, vonalzót, 6 iratkapcsot, ceruzát, ragasztórudat és szivacsot kap.

Egy készlet mindenki számára

3 éves kor felett mindenki számára alkalmas, a gyermekektől a felnőttekig. Mivel a készlet ennyire széleskörű, a legigényesebb művészektől a teljesen kezdőkig mindenki meg lesz vele elégedve.

Ösztönzi a kreativitást

A készlet ösztönzi a kreativitást azáltal, hogy végtelen lehetőséget biztosít a rajzoláshoz és általában a kreativitáshoz. Ez hosszabb időre leköti a kicsiket, és kicsalogatja őket a TV képernyők és a táblagépek mögül.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Janos B. 26 min ·
Nagyszerű készlet, a feleségemnek vettem, hogy mandalákat készítsen. Lassan kezd belejönni, nagyon örül neki. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Anita G. 34 min ·
Ez a tökéletes készlet az ikreink számára. Elég zsírkréta és egyéb kiegészítő van benne mindkettőjüknek, ezért közösen is alkothatnak! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(14)
Judit G. 25 min ·
Az óvodában azt mondták, hogy a lányom minden nap elmerül a rajzolásban, üljön akár az óvoda előtti füvön, vagy az egyik padon, és amikor eljön a pihenés ideje, egyszerűen nem tud elszakadni ettől a készlettől. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(10)
Andrea W. 52 min ·
Kiváló minőségűek a színek, és a tok is nagyon praktikus.
Hozzászolás Megosztás
(10)
Margo K. 15 min ·
A készletet nagyon gyorsan kiszállították, minden nagyszerű, az egyetlen dolog, ami hiányzik, az az ecsetek. Megrendelhetem ezeket Önöktől?
Hozzászolás Megosztás
(10)

További információk

 • 12x zsírkréta, 24x filctoll, 12x olajpasztell, 12x viaszceruza, 12x vízfesték, 1x olló, 1x radír, 1x vonalzó, 6x színes iratkapocs, 1x ceruza, 1x ceruzahegyező, 1x ragasztórúd, 1x szivacs

 • 33.5 x 3.5 x 27 cm

 • 3 év feletti gyerekek

 • A csomag apró alkatrészeket tartalmaz, amelyektől a gyermek megfulladhat. Felügyelje a gyermeket, és ügyeljen a balesetek elkerülésére. 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.