PowerPlay, egy megfoghatatlan tökéletes játék, amely aktívvá teszi a gyerekeket

50 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

8.360 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.360 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.350 Ft/ darab Sporóljon 2.020 Ft
Legjobb ár
3x 6.350 Ft/ darab Sporóljon 6.030 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy megfoghatatlan tökéletes játék, amely aktívvá teszi a gyerekeket és a háziállatokat. Az infravörös mozgásérzékelő érzékeli a folyamatban lévő mozgást, így a PowerPlay elugrik, amikor el akarja érni. Egészséges, szórakoztató és vonzó beltéri tevékenység gyerekeknek, kölyökkutyáknak és cicáknak.

  • Amikor az érzékelő észleli a PowerPlay alkalmazást, akkor elmenekül.
  • Hang- és fényhatásokat hoz létre, amikor észlel.
  • Vadászati játék gyerekeknek és állatoknak.
  • Amikor a játék véget ér, a PowerPlay elalszik.
  • Akkumulátorral működtetett
  • Méretek: 5 x 7,5 cm
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
KAPD EL A POWERPLAY-T!
Fogalma sincs, milyen ajándékokat vásárolhat azoknak a gyerekeknek, akiknek már van mindent? A PowerPlay egy ötletes megoldás, amely aktívvá teszi a gyerekeket és mozgásba hozza őket. Vonzó játékunk úgy működik, hogy észlel egy közeledő test által termelt infravörös sugárzást, majd ez elúszik. A gyerekek és a háziállatok órákig vadásznak.
HOGYAN MŰKÖDIK?
Amíg nem játszik vele, a PowerPlay jól alszik és békésen alszik. A fej tetejének megérintése felébreszti őt egy kedves álomtól, és azonnal figyelmezteti a figyelmeztetést, hogy nem tetszik; villog a fény, és gyorsan rohan el tőled. Ha bármilyen akadályt érint, automatikusan eltűnik a másik irányba.
EGYSZERŰ ÉS HASZNOS AZ EGÉSZSÉGRE
A PowerPlay kiváló minőségű, környezetbarát műanyagból készül, amely biztonságos a gyermekek és az állatok számára. A PowerPlay nagyszerű vadászati játék, hang és pislogó zaj előállításával ösztönzi és motiválja a gyerekeket a játékhoz, és így a mozgáshoz. Könnyen megbizonyosodik arról, hogy kihívóink felkészültek és formájuk van, még a hidegebb hónapokban is, amikor sokkal több időt töltünk a házban.

További információk

  • 5 x 7,5 cm

  • IR sugarak

  • 3 AAA elem működik (nem tartozék)

  • A gyerekeknek mindig felnőtt felügyeletet kell biztosítani, amikor a játékkal játszanak.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.