A SkillStar játékkészlet, amely fejleszti a kreativitást és a készségeket

37 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

10.015 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.015 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.675 Ft/ darab Sporóljon 2.680 Ft
Legjobb ár
3x 8.005 Ft/ darab Sporóljon 6.030 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 9 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A gyerekek örülnek az új SkillStar játékcsomagnak, amely végtelen szórakozást kínál egy praktikus táskában! A SkillStar játékkészlet 60 különböző színű műanyag csavarból, 5 színben, műanyag fáklyás csavarhúzóból, 3 különböző csavarhúzó-kiegészítőből és egy aktív táblából áll, amely egy hordtáskába hajlik. A gyermekek végtelen számú érdekes mintát készíthetnek, motoros képességeket fejleszthetnek, számolhatnak, felismerhetnek a színeket és formákat. 

 • 3 az 1-ben: tanulás, kreativitás, szórakozás
 • kreatív alkotás rendetlenség és szennyeződés nélkül
 • a játékkészlet hordtáskába van behajtva
 • fejleszti a motoros készségeket
 • fejleszti a színek és minták ismereteit
 • megtanítja a számolás alapjait 
 • A készlet tartalmaz: 1x SkillStar játékkészlet (60 színes csavar sárga, zöld, kék és piros színben, 3 formában, műanyag csavarhúzó csavarhúzókhoz, 2 csavarhúzó-csavar, 1 kézi műanyag csavarhúzó, 1x akciótábla esetre hajtva, használati útmutató)
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
VONATTÓL HAJÓIG, RÓZSÁTÓL HALIG
A 60 különböző csavarral ellátott SkillStar játékkészlet végtelen lehetőségeket kínál a gyermekeknek kreativitásuk megmutatására! A készlet 10 különféle témát tartalmaz, oktatóanyagokkal, amelyeket a gyerekek csavarhúzóval és színes csavarokkal készítenek. Az aktív tábla kreativitást és hordozható tokot is szolgál majd, amelyben összerakhatja az egész játékkészletet, és bárhová magával viheti!
TANULÁS, KREATIVITÁS ÉS MÓKA EGYBEN
A SkillStar játékkészlettel a gyermekek motoros készségeket, készségeket, kreatív gondolkodást, szín-, alak- és mintázatfelismerést fejlesztnek. Ez egy nagyszerű játék, amelyet a kreativitás gyermekeken keresztül szórakoztat és tanít! A SkillStar végtelen számú kreatív lehetőséget kínál, valamint 10 képet tartalmaz olyan utasításokkal, amelyeket a gyerekek utánozhatnak. A játékkészlet szennyeződés és rendetlenség nélkül nyújt szórakozást, és 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

További információk

 • 1x SkillStar játékkészlet (60 színes csavar sárga, zöld, kék és piros színben, 3 formában, műanyag csavarhúzó csavarhúzókhoz, 2 csavarhúzó-csavar, 1 kézi műanyag csavarhúzó, 1x akciótábla esetre hajtva, használati útmutató)

 • 2x AA csavarhúzóba, nem tartozék

 • 23 cm x 19 cm

 • A játékkészlet nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, mert több kisebb részből áll, amelyek fulladásveszélyt jelentenek. Játsszon csak a szülők vagy gyámok felügyelete alatt. Gondoskodjon gyermekektől és háziállatoktól.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.