A SkillStar játékkészlet, amely fejleszti a kreativitást és a készségeket

22 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

10.015 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 10.015 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.675 Ft/ darab Sporóljon 2.680 Ft
Legjobb ár
3x 8.005 Ft/ darab Sporóljon 6.030 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 4 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A gyerekek örülnek az új SkillStar játékcsomagnak, amely végtelen szórakozást kínál egy praktikus táskában! A SkillStar játékkészlet 60 különböző színű műanyag csavarból, 5 színben, műanyag fáklyás csavarhúzóból, 3 különböző csavarhúzó-kiegészítőből és egy aktív táblából áll, amely egy hordtáskába hajlik. A gyermekek végtelen számú érdekes mintát készíthetnek, motoros képességeket fejleszthetnek, számolhatnak, felismerhetnek a színeket és formákat. 

 • 3 az 1-ben: tanulás, kreativitás, szórakozás
 • kreatív alkotás rendetlenség és szennyeződés nélkül
 • a játékkészlet hordtáskába van behajtva
 • fejleszti a motoros készségeket
 • fejleszti a színek és minták ismereteit
 • megtanítja a számolás alapjait 
 • A készlet tartalmaz: 1x SkillStar játékkészlet (60 színes csavar sárga, zöld, kék és piros színben, 3 formában, műanyag csavarhúzó csavarhúzókhoz, 2 csavarhúzó-csavar, 1 kézi műanyag csavarhúzó, 1x akciótábla esetre hajtva, használati útmutató)
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Elégedettség garancia
Nyomon követhető szállítás
VONATTÓL HAJÓIG, RÓZSÁTÓL HALIG
A 60 különböző csavarral ellátott SkillStar játékkészlet végtelen lehetőségeket kínál a gyermekeknek kreativitásuk megmutatására! A készlet 10 különféle témát tartalmaz, oktatóanyagokkal, amelyeket a gyerekek csavarhúzóval és színes csavarokkal készítenek. Az aktív tábla kreativitást és hordozható tokot is szolgál majd, amelyben összerakhatja az egész játékkészletet, és bárhová magával viheti!
TANULÁS, KREATIVITÁS ÉS MÓKA EGYBEN
A SkillStar játékkészlettel a gyermekek motoros készségeket, készségeket, kreatív gondolkodást, szín-, alak- és mintázatfelismerést fejlesztnek. Ez egy nagyszerű játék, amelyet a kreativitás gyermekeken keresztül szórakoztat és tanít! A SkillStar végtelen számú kreatív lehetőséget kínál, valamint 10 képet tartalmaz olyan utasításokkal, amelyeket a gyerekek utánozhatnak. A játékkészlet szennyeződés és rendetlenség nélkül nyújt szórakozást, és 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

További információk

 • 1x SkillStar játékkészlet (60 színes csavar sárga, zöld, kék és piros színben, 3 formában, műanyag csavarhúzó csavarhúzókhoz, 2 csavarhúzó-csavar, 1 kézi műanyag csavarhúzó, 1x akciótábla esetre hajtva, használati útmutató)

 • 2x AA csavarhúzóba, nem tartozék

 • 23 cm x 19 cm

 • A játékkészlet nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, mert több kisebb részből áll, amelyek fulladásveszélyt jelentenek. Játsszon csak a szülők vagy gyámok felügyelete alatt. Gondoskodjon gyermekektől és háziállatoktól.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.