WoodLetters, betű felismerő játék / készlet

16 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

9.290 Ft(-18%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.890 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.990 Ft/ darab Sporóljon 6.900 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Segítsen gyermeke tanulási fejlesztésében azáltal, hogy mindennapos oktatási, ugyanakkor mulatságos tevékenységet vezet be. Tegye szórakoztatóvá a tanulási időt a kicsik számára!

  • Oktatási és szórakoztató készlet angol betűk és szavak elsajátításához
  • Szín- és szófelismerés
  • Az olvasási és beszédkészség fejlesztése
  • Gyermekek számára biztonságos, nem mérgező festék
  • Környezetbarát anyagok
  • A csomag tartalma: 1x doboz a szavaknak, 26 db. fa betű, 28 db. kártya
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
SZÓRAKOZÁS TANULÁS KÖZBEN
A WoodLetters végtelenül szórakoztató a kisgyerekek számára, miközben megtanulják, hogyan kell olvasni, írni, lebetűzni szavakat illetve megérteni a színek és betűk fogalmát!
Fokozza az érdeklődést a tanulás iránt
Színes képekkel és angol ábécé betűivel kiegészítve ez a játék elősegíti a nyelvtanulást és szórakoztatja gyermekeit!
Szó- és betűfelismerés
Ahogy a gyerekek minél többet játszanak a játékkal, úgy segít majd megtanulni az ábécé betűit, tárgyakat, szavakat, valamint olvasni, írni és betűzni.

További információk

  • 1x doboz a szavaknak, 26 db. fa betű, 28 db. kártya

  • karton, fa

  • 21x25x4 cm

  • a készlet nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára, mivel több kisebb alkatrészt tartalmaz, amelyek lenyelés vagy fulladás veszélyét jelenthetik.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.