CatVest, macskahám és póráz

19 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

8.990 Ft(-18%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.590 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 6.900 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Tegye kényelmessé és élvezetessé a sétát a macskájával. A CatVest póráz a legtöbb házimacska számára alkalmas, legfeljebb 8 kg súlyig. Kényelmes és kiváló minőségű anyagokból készül. Soha nem volt ilyen szórakoztató cicával sétálni!

 • Minőségi hám pórázzal
 • Garantált biztonság sötétben is
 • Kiváló minőségű anyagok
 • Minden tevékenységre alkalmas
 • Vonzó kialakítás
 • Lélegző anyag
 • Nem zavarja a mozgást
 • A csomag tartalma: 1x macskahám pórázzal
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A BIZTONSÁGOS SÉTA ÉRDEKÉBEN

A CatVest hám igazodik a legtöbb házimacska méretéhez. Biztonságos, kényelmes tapintású és kiváló minőségű anyagokból készül. A séta a cicával még soha nem volt ilyen szórakoztató! Sétáljon a kiskedvencével és ébressze fel a tigrist benne újabb kihívásokkal.

Minden macska számára 8 kg-ig

A CatVest hám állítható, amely tökéletesen illeszkedik a legtöbb macskához, biztonságos, de kényelmes élményt nyújtva számukra.

Minden szabadtéri tevékenységhez

Az állatorvos látogatásától a rövid sétákig a CatVest minden kihívásnak megfelel! A hám egy háló segítségével állítható be, és éjszakai sétákra is alkalmas, mivel fényvisszaverő csíkkal rendelkezik.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Judit G. 53 min ·
Soha nem gondoltam volna, hogy elviszem a Mišo-t sétálni a városba, és hogy ilyen kis bátor lesz majd! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(8)
Andrea W. 37 min ·
A hám nagyszerű, semmi sem zavarja meg a Cinét, habár első alkalommal 10 percig tiltakozott amíg végre sikerült felraknom rá. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Janos B. 20 min ·
A legjobb érzés az, amikor először sétálsz a macskáddal, és az összes kutya félve hátrál! 😊 Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Marika E. 30 min ·
Kár, hogy nem volt raktáron a rózsaszín-kék szín, de a szállítás gyors és a hám nem zavarja a cicámat, amiért hálás vagyok.
Hozzászolás Megosztás
(8)
Ilona N. 21 min ·
Először csak egyet vettem, amellyel a cicám annyira meg volt elégedve, hogy majd vettem egy másodikat is, így legalább van mindig egy tiszta hám, amíg a másik szárad.
Hozzászolás Megosztás
(4)

További információk

 • 1x macskahám pórázzal

 • Minden macska számára 8 kg-ig, a nyak kerülete ne haladja meg a 30 cm-t, a mellkas kerülete a 38 cm-t

 • zöld-narancs

 • poliészter vászon hálóval

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.