Pawly premium DUO

44 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

Original price was: 9.090 Ft.Current price is: 6.290 Ft.(-31%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 5.490 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A kesztyűs ápolás új szintjét Pawly prémium DUO-nak hívják! Az 5 ujjas kesztyű a kézi simogatást utánozza, és mindennapi stresszmentes gondozást kínál háziállatának! A Pawly prémium DUO BPA-mentes szilikon sörtékkel ejti csapdába az összes szőrszálat, masszírozza, simogatja az állatot és távolítja el a szennyeződést egyidejűleg! Kutyák, macskák, lovak és nyuszik is szeretik – de még inkább a gazdáik!

 • Univerzális méretű bal és jobb kesztyű
 • 180 BPA-mentes szilikon sörte
 • Távolítsa el a szőrszálakat, szennyeződéseket, és adjon masszázst és simogatást állatának.
 • Bármilyen méretű és életkorú kutya, macska, ló és nyúl számára alkalmas
 • Alkalmas minden típusú és hosszúságú szőrszálra 
 • Kiváló a száraz és nedves napi ápoláshoz is
 • Tartalmaz: Bal és jobb kesztyű
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Prémium gondozás stressz nélkül - mindkét fél számára
A Pawly prémium DUO 5-ujjas kesztyű a tökéletes stresszmentes napi ápolást biztosítja Ön és háziállata számára! A szőr rendszeres ápolása javítja annak felépítését, megjelenését és megakadályozza a szennyeződés és kihullott szőrszál miatti szőrcsomók kialakulását. A Pawly prémium DUO lehetővé teszi, hogy mindkét kezével gondozhassa háziállatát, ezzel pedig az egész testét táplálja vele, beleértve a korábban nehezen hozzáférhető helyeket is, amelyeket most könnyedén megsimogathat. Használat után egyszerűen távolítsa el a szőrt a kesztyűről és dobja a szemétbe.
180 tipp a kiváló száraz és nedves ápoláshoz!
A Pawly prémium DUO kesztyű kiváló minőségű BPA-mentes szilikonból készült, amely csapdába ejti az összes szőrt és szennyeződést a 180 sörtéjében, valamint simogathat és masszírozhat is közben - mindezt egyszerre. Alkalmas napi száraz és nedves ápolásra is, kiválóan alkalmas a zuhanyzóban történő samponozáshoz, folyó víz alatt mosáshoz és gyors szárításhoz is. A gazdák és az állatok is imádják, és olyanok számára is kiválóak, akik félnek bármilyen méretű és korú, rövid- és hosszúszőrű állattól!
Az állatok és a gazdáik is imádják!
Rendszeres napi ápolással az állatok kevesebb szőrt hagynak a lakásban és az autóban, szebb és világosabb bundájuk lesz, valamint kevesebb csomó fog kialakulni szennyeződés vagy elhullott szőr miatt! A Pawly prémium DUO 5 ujjas kesztyű gondoskodik az összes nehezen hozzáférhető területről, és a legjobban ellenkező állatok számára is megfelelő, ha a megfelelő állatokkal prezentálják! A kesztyűnek állítható heveder van a csuklóján, amely univerzális mérete ellenére minden kézmérethez jól illeszkedik, és minden családtag számára használható!

További információk

 • Bal és jobb kesztyű

 • BPA-mentes szilikon, poliészter

 • Univerzális, állítható hevederrel

 • Minden szőrtípushoz, minden bundás háziállathoz

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.