Pawly kesztyű, szőrápoló kesztyű

23 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

5.290 Ft(-20%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 5.290 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 4.590 Ft/ darab Sporóljon 1.400 Ft
Legjobb ár
3x 3.890 Ft/ darab Sporóljon 4.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A Pawly az első 5 ujjas kefe, amely a cirógatást utánozza, miközben a felesleges szőrszálakat mágnesként tartja meg. Mindennapos stressz mentes ápolás és tervezés és egy tisztább otthon nyerésnek tűnik, nemigaz? Egyedi megoldás minden szőrtípusra, kutyáknak és macskáknak és száraz és nedves ápoláshoz is. A cirógatás változzon napi ápolássá!

 • Minden fajta háziállat szőrre alkalmas, rövidre és hosszúra
 • Az állatoknak nem árt a kesztyű
 • Alkalmas az érzékeny területek gondozására is
 • Nagyszerűen működik kutyáknál, macskáknál, nyulaknál és lovaknál
 • Mossa le folyóvíz alatt
 • Készlet: a jobb kesztyű
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Hosszú és rövid szőrre
A Pawly ujjas kesztyű jól teljesít a hosszú és a rövid szőr ápolásakor is. A hasonló termékekkel ellentétben ez sikeresen megtartja a rövid szőrt is, tehát tudjuk, hogy mennyire nehéz egyszerre fésülni és eltávolítani. 1 megoldás minden hajtípusra - nincs több durva és fém fésű, a Pawly mindent elrendez!
Kutyáknak és macskáknak
A Pawly 5 ujjas kesztyű alkalmas kutyákhoz és macskákhoz is mivel a cirógatásának az utánzását utánozza és minden háziállat imádja. Az optimális fogás és az 5 ujj rugalmassága lehetővé teszi az ápolást minden területen. Az 5 ujjas kesztyű átfésüli azokat a területeket is, amelyeket a fésűje nem tolerálnak, de a 175 szilikon hegy gyengéden és hatékonyan távolítja az albélést és a felkart és a kesztyűn tartja!
Tökéletes megoldás a vízkezeléshez
A Pawly ujjas kesztyű folyóvíz alatt mosható és nagyszerű eszköz a zuhanyzó tisztításához miután megmosta a háziállatát. Segíteni fog a víz letörlésében a bőrről a mosás után. A Pawly kesztyű minden kézméret esetén használható és az átmérőjét a csuklónál található szíjjal lehet állítani. Minden szőrös állat ápolására alkalmas, mert gyengéd és könnyű tisztítani.

További információk

 • a jobb kesztyű

 • szilikon BPA nélkül, poliészter

 • univerzális, állítható szíjjal

 • minden szőrtípusra, minden szőrős háziállathoz

 • kézzel

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.