PawlyPool, összecsukható kutya medence

19 hozzászolások
értékelés 4,0/5,0

12.490 Ft(-31%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 12.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 10.590 Ft/ darab Sporóljon 3.800 Ft
Legjobb ár
3x 9.490 Ft/ darab Sporóljon 9.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A „kutya” forró napokon is győződjön meg arról, hogy a kutyája lehűtheti túlmelegedett bundáját. A kutyakarmokkal szemben ellenálló hordozható kutyamedence csúszásmentesen nedves felüdülést kínál kutya-barátjának. A medencét felfújás nélkül állíthatja fel, és alkalmas minden kiskutya számára, de még az emberi kisgyermekek számára is!

 • Gyors telepítés felfújás nélkül
 • Összecsukható kivitel a könnyű hordozhatóság érdekében
 • Karcolásálló anyag
 • Csúszásmentes felület a biztonságos játékhoz
 • Leeresztő dugó az egyszerű kiürítéshez
 • Lehet játékmedence is
 • Anyag: karcálló PVC
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
FORRÓ, FORRÓ NYÁR
„Kutya” idők jönnek. Nem szó szerint kutyák, hanem kutya forrók. Ezen időszak során folyton árnyékot keresünk és különféle lehűlési lehetőségeket. Természetesen, szőrős barátaink, akik különösen a forró napokon szenvednek, nem kivételek ez alól. Természetesen nem hívhatjuk be magunkhoz a kutyánkat egy nyilvános medencébe, de a saját medencékben csodálatos, nedves és hideg felfrissítést kínálhatunk neki! Gyorsan állítsa fel a kutya medencét, töltse meg vízzel, és hívja meg a kutyáját egy élénkítő csobbanásra!
IDEÁLIS A KUTYAMANCSOK KARCOLÁSA ELLEN IS
Fél, hogy a medence egyből kilyukad, amint a szőrös barátja beleugrik? Ne aggódjon, ezt a kutyamedencét éppen erős kutyakarmokhoz készítették. A nagyon kemény PVC műanyag megakadályozza a kutyakarcok kialakulását, így a kutya nyugodtan úszhat, fürödhet, ugrálhat, pancsolhat és a medence ellenáll minden kutya csínynek, amit csak el tud képzelni.
GYORSAN, FELFÚJÁS NÉLKÜL
A medence szilárd oldalakkal rendelkezik, melyek egyenesen beállíthatók, ezért a felfújás teljesen szükségtelen. Mikor a vizes örömöknek vége, egyszerűen nyissa meg a leeresztő szelepet a medence alján, és ürítse ki a medencét, majd hajtsa össze gondosan harmonikaszerűen, és tárolja a következő forró napig. Könnyen hordozható, csomagolható, és alkalmas vakációra is, tengerparti kirándulásra, a hegyekbe, vagy bárhol, ahol forróság van. Természetesen, a medencét nem kizárólag kutyáknak tervezték. Nyugodtan kibonthatja és gyermekeit is szórakoztathatja vele, nagyszerű a játékok tárolására, így megtöltheti labdával és már van is egy „labdás medencéje” bármely szüleinapi bulira.

További információk

 • karcálló PVC

 • kék

 • 80 cm

 • 20 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.