PetTangler, kétoldalú kefe a szőr és az aljszőrzet eltávolítására

24 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

Original price was: 8.490 Ft.Current price is: 5.690 Ft.(-33%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 5.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.290 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 4.950 Ft/ darab Sporóljon 2.220 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Egy nélkülözhetetlen kefe, amely nem károsítja a bunda és a bőr felső rétegeit! A szőr és az aljszőrzet eltávolítására szolgáló kétoldalú kefe alkalmas minden közepes és hosszú szőrű házi kedvencre. Különösen nélkülözhetetlen vedlési időszakban.

 • Egy nélkülözhetetlen kefe a vedlés időszakában.
 • Közepes és hosszú szőrű kutyáknak és macskáknak
 • Kíméletes a bőrre, nélkülözhetetlen termék a vedlés elleni küzdelemben
 • A pengék rozsdamentes fémből készülnek
 • Ergonomikus fogantyú a kényelmes fogáshoz
 • A csomag tartalma: 1x kétoldalú kefe az aljszőrzet és egyébb szőrök eltávolításához
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

NÉLKÜLÖZHETETLEN KEFE A KUTYÁK ÉS MACSKÁK SZÁMÁRA

A kétoldalú kefe az aljszőr eltávolításához és a haj fésüléséhez minden közepes és hosszú hajú, szőrös kedvenc számára alkalmas! Különösen nélkülözhetetlen egy olyan időszakban, amikor a háziállatok vedlenek.

Kétoldalú kefe közepes és hosszú szőrhöz

A kefének két oldala van - az egyik különösen alkalmas vastag aljszőrzetű kutyák számára, a másik pedig megkönnyíti az összes lágyabb szőr eltávolítását!

Ergonomikus fogantyú

Nem csak a háziállatok fogják élvezni a fésülést, a PetTangler ergonomikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes fogásért.

További információk

 • 1x kétoldalú kefe az aljszőrzet és egyébb szőrök eltávolításához

 • rozsdamentes fém, szilikon

 • 9 fogú pengék közti távolság – kb. 5 mm, a 17 fogú pengék közti távolság – kb. 2mm

 • A kefét mindig a haj növekedésének irányában kell használni. A pengék nem élesek, de nagyon erősek és nem megfelelő használat esetén kilazulhatnak.

 • A 9 foggal rendelkező oldal alkalmas vastag aljszőrzetű kutyák számára, vagy olyan fajták számára, mint: Malamute, Akita, Newfoundland, Husky, Németjuhász … A 17 foggal rendelkező oldal alkalmas olyan fajtákra, mint: pudli, királykároly spániel , golden retriever, papillon, schnauzer…

 • használja a kefét a haj növekedésének irányába, és ezzel fésülje ki a lehullott hajat a házi kedvenc bundájából. A szőrtelenítés megkezdése előtt meg kell győződnünk arról, hogy a bunda teljesen száraz-e, mert nedves bunda esetén az kefe nem fog jól müködni. Addig fésülje a bundát, amíg az kefe már nem takarja el a lehullott hajat. Ezután egyszerűen távolítsa el a hajat a pengékről, és folytassa. Abban az esetben, ha a PetTangler kefe nem csúszik szépen a hajban, és elakad, először a hajat egy közönséges kefével és fésűvel kell megfésülni, így ügyelve arra, hogy ne legyenek rejtett csomók a bundában. Így kevesebb stresszel és nagyobb hatással fogunk gondoskodni házi kedvencünkről.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.