BBQ kesztyű: kesztyű, amely véd a magas hőmérséklettel szemben

47 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

8.620 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.620 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.580 Ft/ darab Sporóljon 2.080 Ft
Legjobb ár
3x 6.890 Ft/ darab Sporóljon 5.190 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A grillkesztyűt ne hagyja ki egyik barbecue mester se! A kesztyű speciális, hőálló anyagokból készül, így biztosítja, hogy bármilyen munkát elvégezhet a grill, kandalló, sütő vagy tűz körül, anélkül, hogy megégetné magát. A bizonyított minőség teljes biztonságot nyújt az égési sérülésekkel szemben, a kesztyű pedig stabil tapadást biztosít a felület típusától függetlenül. Könnyen karbantartható és megfizethető bárki számára, akinek a biztonság ugyanolyan fontos, mint a kényelem.

 • Védelem akár 500 Celsius fokig
 • 2 db van a teljes csomagban
 • Szilikon bevonat a jobb tapadás érdekében
 • Tartós kétrétegű szintetikus szálak
 • Pamut bélés a kényelem érdekében
 • Univerzális méret
 • Könnyű karbantartás
 • Méret: univerzális
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
ELSŐ A BIZTONSÁG
Nem számít, hogy a főzés és sütés szakmailag a munkája-e, vagy az otthoni hobbija, jól tudja, hogy a konyhai biztonság rendkívül fontos. A legkisebb gondatlanság, és máris súlyos sérülések, valamint égési sérülések fordulhatnak elő. A rendkívül forró ételek, sütőtálcák és ételek hordozása A ponttól a B pontig veszélyes lehet Önre és a környező emberekre nézve. A BBQ kesztyűkkel megoldhatja azt a problémát, hogy a forró tárgyakat egyszerre és mindenhová elviheti a konyhában vagy kívül. Fogja meg a grill rácsot, edényt, sütőt, tűzhelyt vagy az étel minden egyes részét, és maradjon védett az égésektől!
MINŐSÉGI GYÁRTÁS
A kesztyű aramid szálakból készül. Ezek nagy teljesítményű, hőálló szintetikus szálak, amelyek kivételes védelmet nyújtanak a konyhában lévő forró tárgyak ellen. A kesztyű belseje puha pamut anyaggal bélelt, így a bőre mindig védett marad! A szintetikus szálak rendkívül nyújthatók, így a kesztyű univerzális mérete végett tökéletesen illeszkedik bármilyen tenyérmérethez. A kesztyű felülete speciális szilikon mintákkal van bevonva, amelyek stabil és erős tapadást biztosítanak bármilyen felületen, legyen az nedves vagy zsíros. Ezek a szilikondugók megakadályozzák a forró tárgyak kicsúszását a tenyeréből, így soha többé nem csúszhatnak azok ki ujjai közül. A kesztyű kibővített széle kiegészítő védelmet nyújt a kezére és az alkarjára nézve.
KÖNNYŰ KARBANTARTÁS
A kesztyű könnyen mosható mosógépben vagy folyó víz alatt. Mivel az aramid szálak tartósak, a kesztyűk nem fognak egyhamar elhasználódni!

További információk

 • univerzális

 • fekete-piros

 • kétrétegű műszál, pamut bélés, szilikon dugókkal

 • Ne tegye ki a kesztyűt nyílt lángnak – hőálló, de csak bizonyos mértékig (a hőmérséklettől függően legfeljebb 30 másodpercig). Ne használjon nedves kesztyűt, mert a nedvesség vezeti a hőt.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.