BBQ Mat, 5x BBQ mat

28 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

7.990 Ft(-25%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.790 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.990 Ft/ darab Sporóljon 6.000 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 14 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Spórolj időt és energiát a főzéssel és a grill tisztításával! A grill mesterek elkerülik az étel pazarlását, ami a rácsok közé esik, és a grilljüket olyan tisztán hagyják, mint a főzés előtt, anélkül, hogy a piknik után dörzsölgetniük kellene. Ezentúl a BBQ Mat nélkülözhetetlen grill kiegészítő lesz, és sok heves vitát vált ki a sercegő hús körében.

 • 5 tapadásmentes BBQ mat
 • A végső tapadásmentes BBQ mat
 • Nincs olajveszteség, páclé és étel a grillrácsok között
 • Kerüld el a tűzeseteket és az égett húst
 • Grillezéshez húsra, zöldségekre, palacsintára, tojásra, pirítósra…
 • Egészségbarát és minősített Teflon
 • Minden típusú grillhez és sütőfelülethez megfelelő
 • A csomag tartalma: 5x grill alátét
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

GRILL MESTEREK INDULJANAK!

Itt vannak a piknikek és a grillezések csodálatos napjai, a cappuccinók és a sprattok sütésének, a tökök, kolbászok és steak-ek ideje. Jó érzés a napsütésben üldögélni és várni egy szépen grillezett húsdarabra, hideg sörrel a kezünkben. Csak a grill mesterek tudják, mennyi előkészületet, gondoskodást, figyelmet és végül takarítást igényel ez a feladat, hogy lenyűgözzék a gyűltek sokaságát kiválóan elkészített hússal. A BBQ Mat segítségével mindig, kivétel nélkül, tökéletes lakomát készíthetsz!

NINCS RAGADÁS, NINCS BALESET, NINCS TAKARÍTÁS

A BBQ Mat soha nem tapad az aljzathoz, mivel 100%-ban egészségbarát, minősített Teflonból készült. Az étel szépen pirul, jó barbecue illata lesz, és még a grillrácsok mintája is szépen látszik a húson, mintha azon grillezted volna. Mivel az alátét nem áteresztő, a hús szépen pácolódik a saját levében, és az olaj nem csöpög a rácsok közé. És a piknik után egyszerűen mosd el az alátétet meleg víz alatt vagy a mosogatógépben, és a grill szépen érintetlen marad, a rácsok dörzsölése feleslegessé vált.

CSÚCSMINŐSÉG A FINOM ÉTELEKHEZ

A BBQ Mat alátétek elektromos, gáz, infravörös, faszenes, brikett vagy fa tüzelésű grillekhez egyaránt alkalmasak. Rendkívül tartósak, akár 650°C hőmérsékletnek is ellenállnak, és bizonyítottan teljesen egészségbarátok. Húst, halat, zöldségeket, nyársakat, cappuccinókat, tojást vagy akár palacsintát is süthetsz rajtuk! És a használat után az alátét megkímél a grill tisztításának bosszantó munkájától. Egyszerűen vedd le és mosd el a grill betétet, és kész a következő piknikre.

További információk

 • 5x grill alátét

 • 299 g

 • Minősített Teflon alapanyag

 • akár 650 °C-ig

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.