CleaningKit, tisztítókészlet az okoseszközök billentyűzetéhez, fejhallgatók és képernyők alapos tisztításához (7 az 1-ben)

18 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

Original price was: 12.885 Ft.Current price is: 9.990 Ft.(-22%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.495 Ft/ darab Sporóljon 2.990 Ft
Legjobb ár
3x 7.495 Ft/ darab Sporóljon 7.485 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Az okoseszközök képernyőjének, billentyűzetének, fülhallgatójának tisztításához szükséges tisztítókészlet nélkülönözhetetlen, ha meg szeretné hosszabítani eszközei élettartamát! Az okoseszköz tisztító készlet 7 részből áll – kulcseltávolító kapocs, billentyűzettisztító kefe, fülhallgató tisztító toll szilikon heggyel, mini ecsettel és szivaccsal, szórófejes flanel és flanel résszel képernyőkhöz.Mindez egy kicsi és kényelmes tartóba jön, amelyet bármilyen táskába elhelyezhet!

 • Képernyőtisztítás – Permetezzen a képernyőre majd törölje le flanellel
 • A fejhallgató tisztítása – használja a szilikonvéget és a minikefét a fülhallgatón felgyülemlett szennyeződések tisztításához.
 • A fejhallgató-tisztító ceruza összecsukható
 • A tisztítóceruza szivaccsal is rendelkezik, amellyel kitakaríthatja a fülhallgató tokját
 • A billentyűzet tisztítása – a csipesz segítségével távolítsa el a billentyűket, és a kefével tisztítsa ki a belsejében felgyülemlett szennyeződéseket
 • Egyszerűen csúsztassa ki a tisztítókefét, és használat után tegye el.
 • A baktériumok elpusztítása érdekében vizet vagy alkoholos oldatot tölthet az üvegbe
 • Hosszú élettartam és alapos fertőtlenítés
 • Tisztítsa meg eszközeit a felhalmozódott baktériumoktól
 • Kis méretű kiegészítő, amelyet bárhol tárolhat
 • A csomag tartalma: 1x tisztítókészlet 7 az 1-ben
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Az okoseszközök billentyűzetének, fülhallgatójának és képernyőjének tisztítására szolgáló készlet 7 hasznos elemet tartalmaz!

Kulcscsipesz és billentyűzettisztító kefe, szilikon hegyű tisztító toll, fejhallgató tisztító szivacs és kefe, valamint képernyőtisztító spray-palack és flanel!

Koszos fülhallgató alapos tisztítása!

A tisztító toll hegyével és a mini kefével alaposan tisztítsa meg a fülhallgatót a szennyeződésektől, a szivacs pedig gondoskodik a tok tisztaságáról!

A legtöbb baktérium és szennyeződés a billentyűzetben halmozódik fel!

A billentyűcsipesz segítségével távolítsa el a billentyűket a billentyűzetről, a készletből könnyen kinyomható kefével pedig tisztítsa meg a felgyülemlett szennyeződésektől.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Peter M. 48 min ·
Mindig a laptoptáskámban van Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Judit G. 28 min ·
A fülhallgatóhoz tökéletes! Fantasztikus! De billentyűzethez és képernyőhöz is használom. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(11)
Jozsef D. 24 min ·
Az emberek nem is tudják, mennyire koszos a billentyűzet, és jó rendszeresen tisztítani. Csak egy hasznos tipp! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(6)
Eva S. 55 min ·
Meg vagyok elégedve, jó minőségű! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(13)

További információk

 • 1x tisztítókészlet 7 az 1-ben

 • kék

 • Tisztítsa meg a billentyűzetet úgy, hogy egy billentyűkapocs segítségével távolítsa el a billentyűket a billentyűzetről. Távolítsa el a port a billentyűzet belsejében a mellékelt kefével. A tisztítóceruza kiváló választás fejhallgatóhoz. Szilikon hegye van, amellyel alaposan megtisztíthatja a felhalmozodott szennyeződéseket. A ceruza mini keféjével tisztítsa meg a fülhallgatót, és távolítsa el az összes port. A szivacs a fülhallgató tokjának tisztítására szolgál. Az ujjlenyomatok és szennyeződések képernyőről való eltávolításához először permetezzen folyadékot a kezelendő felületre majd törölje át azt a flanel kendővel.

 • 14, 3 x 4, 4 cm (készlet méret), 2, 8 cm (kihúzható kefe méret)

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.