Grill szőnyeg, BBQMat

28 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

7.550 Ft(-16%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.550 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.420 Ft/ darab Sporóljon 2.260 Ft
Legjobb ár
3x 5.670 Ft/ darab Sporóljon 5.640 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Takarítson meg időt és energiát a sütés és a grill tisztítása során! A grillmesterek ezzel kerülik el az ételek rácsok közé esését és a piknik utáni bosszantó dörzsölés nélkül is olyan tiszta marad a grilljük, mint a sütés előtt. Mostantól a BBQ Mat nélkülözhetetlen grillezési kiegészítője lesz és számos heves vita kezdetét jelenti majd a sercegő hús közelében.

 • 5 tapadásmentes grill alap
 • Kivételes alap a ragadás mentes sütéshez
 • Nincsenek többé olaj, pác és étel veszteségek a grillrácsok között
 • Kerülje el a tűz és égett hús okozta baleseteket
 • Hús, zöldségfélék, palacsinta, tojás, pirítós sütéshez…
 • Egészségbarát és tanúsított teflonnal rendelkezik
 • Minden típusú grillhez és sütőfelülethez használható
 • Méretek: 40 x 33 cm
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
A GRILLMESTEREK KÖNNYEBSÉGÉRE!
Csodálatos napok vannak a piknikekre és barbecue partikra, csevapcsicsi és nyárson sütéshez, valamint cukkini, kolbász és steak grillezéséhez. Nagyon jó ülni a napfényben, és várni egy csodálatosan grillezett húst, miközben egy hideg sör van a kezében. Csak a grillmesterek tudják azonban, hogy mennyi előkészítés, gondoskodás, figyelem és a végén tisztítás szükséges ahhoz, hogy bizonyítsuk magunkat ezen feladatban, és mindenkit lenyűgözzünk a kiváló minőségű sülthússal. A BBQ Mat grill szőnyegekkel kivétel nélkül mindig elkészítheti a tökéletes lakomát!
TAPADÁS, BALESETEK ÉS TISZTÍTÁS NÉLKÜL
A BBQ Mat-on való sütés során soha nem fog majd leragadást tapasztalni, mivel 100%-ban egészségkímélő, tanúsított Teflonból készült. Az étel szépen át fog sülni, kellemes barbecue illatot fog árasztani, sőt a grillrácsok csíkjai is jól felismerhetőek lesznek a húson, úgy, mintha rajtuk sütötte volna őket. Mivel a sütőlap vízhatlan, a hús sütése közben saját levében fog pácolódni, és az olaj nem fog a grillrácsok közé csöpögni. A piknik után egyszerűen elmoshatja meleg víz alatt a sütőlapot, vagy berakhatja a mosogatógépbe, és így a grill tökéletes ép marad, ezért nem szükséges többé a grillrácsok súrolása.
MAGAS MINŐSÉGGEL AZ ÍZLETES ÉTELEKÉRT
A BBQ Mat grill sütőlap alkalmas elektromos, gáz, infravörös grillekhez is, vagy akár faszenes, brikettes vagy fával működő grillekhez. Rendkívül tartós, akár 650°C-nak is ellenél, és teljesen egészséges. Húst, halat, zöldségeket, nyársat, csevapcsicsit, tojást vagy akár palacsintát is süthet rajta! Használat után a sütőlap megspórolja Önnek a grill tisztításával töltött idegőrlő munkát! A sütőlap könnyen eltávolítható és mosható, és könnyedén készen áll egy új piknikre.

További információk

 • 40 x 33 cm

 • 299 g

 • FDA tanúsítással ellátott teflon alap

 • 650 °C-ig

 • 5 x grill sütőlapot

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.