A HoldStar, egy helytakarékos fogas, amelyet a szekrényei vagy polcai alá telepíthet

23 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

6.690 Ft(-30%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.290 Ft/ darab Sporóljon 800 Ft
Legjobb ár
3x 5.890 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A HoldStar kihasználja az otthonában fel nem használt helyet, és biztosítja, hogy konyhai eszközei mindig rendezettek és elérhetőek legyenek! Kiváló minőségű acélból készült, massszív és erős állványhorgokkal rendelkezik. A HoldStar bármit megtarthat, a kanalaktól, edényektől, törölközőktől a kesztyűkig és ruhákig! Használható a fürdőszobában, a szekrényben vagy bárhol, ahová felszerelheti!

 • Helytakarékos
 • Többcélú használat
 • Könnyű telepítés
 • Széles alkalmazás
 • Kiváló minőség
 • Erős és tartós
 • A csomag tartalma: 1x HoldStar
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
SPORÓLJON HELYET ÉS TÁROLJA AZ ESZKÖZÖKET KÉNYELMESEN
A HoldStar a helytakarékosság tökéletes eszköze! Kényelmes módot kínál a csészék, edények, törölközők, kesztyűk vagy bármi más felakasztására közvetlenül a szekrény alá.
Egyszerű telepítés
Egyszerűen nyomja az akasztó ívelt részét a szekrény alsó polcára és készen áll a tárgyak akasztására.
TARTÓS ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ
Az állvány tartós és erős anyagból készül, amely könnyen telepíthető. Egyszerű kialakítása lehetővé teszi az állvány használatát nemcsak a konyhában, hanem a fürdőszobában, a szekrényben vagy a hálószobában is!

További információk

 • 1x HoldStar

 • kiváló minőségű acél

 • 26,2 x 6,5 cm (kb.)

 • fekete

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.