MotivationalBottle, motivációs kulacs idézetekkel és időskálával (1000 ml)

50 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

Original price was: 11.090 Ft.Current price is: 8.490 Ft.(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ön is azok közé tartozik, akik túl kevés vizet fogyasztanak naponta? Ez esetben a MotivationalBottle kulacs a tökéletes megoldás az Ön számára, mivel motivációs idézetekkel az elegendő, az időskálával az egyenletes folyadékbevitelre ösztönzi Önt.

  • Innovatív palack, amely folyadékbevitelre ösztönöz
  • Motivációs idézetek és időskála
  • Minőségi anyag, BPA mentes
  • Praktikus és modern kialakítás
  • Huzal a könnyű hordozáshoz
  • A csomag tartalma: 1x vizes kulacs (1000 ml)
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

EGY KULACS, AMELY TÖBB VÍZ IVÁSÁRA ÖSZTÖNÖZ

Az innovatív MotivationalBottle kulacs oldalán olyan idézetek vannak, amelyek arra ösztönzik, hogy annyi vizet igyon, amennyire a test normális működéséhez szüksége van. Az oldalán található időskála emlékeztet arra, hogy egyenletesen vigyük be szervezetünkbe a folyadékot a nap folyamán.

Motivációs idézetek és időskála

Ezzel a minőségi és modern kialakítású kulaccsal a víz nem lesz már egy unalmas folyadék! A motivációs idézetek és időskála arra ösztönzik Önt, hogy naponta több vizet igyon.

BPA mentes

Az üveg ergonómikus kialakítású és tartós tritanból készül, amely nem tartalmaz BPA-t és teljesen biztonságos. A víz tiszta marad, vegyszermentes és a műanyagszag sem lesz érezhető.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Julianna L. 18 min ·
Az utóbbi idők egyik legjobb vására. Ez a kulacs valóban arra ösztönöz, hogy a szokásosnál több vizet igyak. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)
Judit G. 54 min ·
Végre több vizet iszok! ☺ Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(8)
Ilona N. 53 min ·
Ez az üveg igazán motiváló ... Állandóan azt nézegetem, hogy mennyi folyadékot ittam! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(6)
Janos B. 19 min ·
Ezt a kulacsot egy lánynak vettem, akinek nagyon bejött, és állandóan magával hordozza. Remek vásár volt! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(14)
Eva S. 53 min ·
Korábban alig ittam napi 1-2 pohár vizet, de most legalább megiszok 2 litert. Ez egy nagyon jó kulacs, és mindenkinek azt javaslom, hogy szerezze be magának! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(4)
Marika E. 16 min ·
Az üveg nagyon jó minőségű, könnyen mosható. Értékelés 10/10!
Hozzászolás Megosztás
(15)

További információk

  • 1x vizes kulacs (1000 ml)

  • rózsaszín-kék

  • BPA-mentes tritan

  • kézi mosás ajánlott

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.