Mr. Teastar, teaszűrő egy forró fürdőben úszó szép úszó alakjában

47 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

4.305 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 4.305 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 3.975 Ft/ darab Sporóljon 660 Ft
Legjobb ár
3x 3.305 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Teaszűrő egy forró fürdőben úszó szép úszó alakjában. A szilikonszűrőt egyszerűen megtelik egy teakeverékkel, amely elegendő egy 3 dl térfogatú csészéhez, hogy kellemes legyen a hideg napjai. 

 • élelmiszer-minőségű szilikonból készült
 • 2 egy teáskészletben a legjobb társaságban
 • cserélje le a teás tasakot természetes keverékre 
 • Méret: 8 cm
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
A legszebb megoldás az összes teakeverékhez
A Mr. Teastar kedvenc teakeverékét ízletes forró itallá változtatja. Vigyázzon a jó hangulatra az eljövő hideg napok során, és kényeztesse magát minden idők legkényelmesebb edényével! A Mr. Teastar kiváló minőségű konyhai segédeszköz, amely lehetővé teszi a kedvenc laza teák egyszerű adagolását.
Két szita szett meleg pillanatokra
A Mr. Teastar a legjobb barátja társaságában jön hozzád, és ez egy nagyszerű ajándékötlete partnerének vagy szüleinek. Mi lehet szebb, ha egy sálat jó forró teát fogyasztunk szeretteink társaságában?
Több folyadékot akar inni?
Alig tudja meggyőzni a gyermeket, hogy több teát igyon? Sokkal könnyebb lenne, ha a társaság kedves emberré tette őt egy csészében, amelybe öntsön teát ízlés szerint. A túl kevés folyadékbevitel gyakori probléma felnőttekben. Saját ízlésének keveréke ideális italt készít, amelyet örömmel inni fog!

További információk

 • 8 cm

 • világosszürke és sötétszürke

 • szilikon

 • olyan keverékhez, amely 3 dcl teára elegendő

 • durva és finoman őrölt teakeverékekre. A legfinomabb keverékekhez további papírszűrőt ajánlunk.

 • öntsük a keveréket az aljára, és töltsük be újra a tetejét

 • mosható a mosogatógépben

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.