OpenBottle, Elegáns és Megerőltetés mentes Elektromos Bornyító

30 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

9.990 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.490 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.490 Ft/ darab Sporóljon 7.500 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 20 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Soha ne bajlodjon többé a borosüveg kinyításával! Az OpenBottle egy gombnyomással bontja ki az üvegeket legyen szó partiról, összejövetelről vagy egy éjszakai brozogatásról. Biztonságos, elegáns és kicsi, így tárolhatja vagy csomagolhatja utazáshoz. Seperc alatt élvezhet egy jó pohár bort!

 • Könnyen és elegánsan kinyitja az üvegeket
 • Könnyen kezelhető: csak nyomja meg a gombot!
 • Karcsú kialakítás, amely illeszkedik az otthoni dekorhoz
 • Csodálatos és egyedi ajándék bármely alkalomra
 • 4 db AA elem szükséges (nincs a csomagban) amivel akár 70 ÜVEGET is felbonthat
 • A használathoz nincs szükség dugaszra vagy kábelre
 • Nagyszerű eszköz kirándulásokhoz: utazás, piknik, kemping
 • Anyagok: ABS és rozsdamentes acél
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
Átlátszó felület
Az OpenBottle eszköz átlátszó akrillapja lehetővé teszi, hogy közvetlenül a parafába beleláthassunk, amely egyszerre hasznos és szórakoztató.
BIZTONSÁGOSAN HASZNÁLHATÓ
Az OpenBottle bornyitót az Ön biztonságát szem előtt tartva tervezték. A sokoldalú, zárt kialakítás megakadályozza a sérüléseket, amelyek előfordulhatnak a bornyítók más típusainál. Az összes anyag kiváló minőségű, így biztos lehet benne, hogy olyan eszközbe fektet be, amely az elkövetkező években is kitart.
CSODÁS DESIGN
Az OpenBottle élelmiszer-minőségű ABS-ből és rozsdamentes acélból készül, csak a legjobb minőségű anyagokat használtuk! A modern fekete szín minden konyha stílusába könnyedén beilleszkedik és meghökkentheti vendégeit!

További információk

 • ABS és rozsdamentes acél

 • 28 × 8 × 8 cm

 • szín

 • 1x OpenBottle, az elemeket nem tartalmazza

 • 4x AA elem

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.