SiliCake, szilikon tortaforma profi kinézetű desszertekhez piszkolás nélkül

35 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

8.060 Ft(-12%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.060 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.955 Ft/ darab Sporóljon 2.210 Ft
Legjobb ár
3x 6.210 Ft/ darab Sporóljon 5.550 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Süssön süteményeket, úgy mint még soha, és nyűgözze le barátait olyan süteményekkel, amelyek úgy néznek ki, mintha egyenesen a pékségből jöttek volna – anélkül, hogy extra vajat vagy más zsírokat használna a formák zsírozásához! Beteheti a sütőbe, és zsírozás nélkül használhatja! A SiliCake élelmiszeripari szilikonból készül, és biztonságosan használható -40 ° C és 230 ° C közötti hőmérsékleten mikroban, sütőben vagy fagyasztóban!

 • Tökéletes forma piszkolás nélkül
 • Egészségesebb megoldás – nincs szükség további zsírozásra
 • 100% tapadásmentes élelmiszer minőségű szilikon
 • Könnyen tisztítható áztatás nélkül
 • Mosogatógépben mosható
 • Újrafelhasználható
 • Méret: 22 x 6,9 cm
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
KÖNNYEBB SÜTÉS
A kemény sütőformákhoz képest a SiliCake rugalmas! A 100% -os tapadásmentes szilikon forma megkönnyíti a sütemények, a zselatin vagy más desszertek kiborítását. Ezzel a formával a sütemény szakszerűen, rendetlenség nélkül készül majd el!
Egyedülálló és egészségesebb megoldás
Süssön süteményeket, mint még soha, és nyűgözze le barátait olyan süteményekkel, amelyek úgy néznek ki, mintha egyenesen a pékségből jöttek volna - anélkül, hogy extra vajat vagy más zsírokat használna a formák zsírozásához!
100%-ban tapadásmentes anyag
Beteheti a sütőbe, és zsírozás nélkül használhatja! A SiliCake élelmiszeripari szilikonból készül, és biztonságosan használható -40 ° C és 230 ° C közötti hőmérsékleten mikrohullámú sütőben, sütőben vagy fagyasztóban!

További információk

 • 22 x 6,9 cm

 • Kiváló minőségű 100% -os élelmiszer minőségű szilikon

 • -40 ° C ~ 230 ° C

 • 1x SiliCake

 • mosogatógépben mosható

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.