SinkHolder, többfunkciós lefolyópolc ételmaradékok tárolására, leeresztésre vagy szivacsok tartására

45 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

9.490 Ft(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.090 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 7.090 Ft/ darab Sporóljon 7.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 7 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Eldugult lefolyók? Nincs hová tenni a gyümölcsöt, a zöldséget vagy akár szivacsot? A SinkHolder mindezen problémákat megoldja! Lehetővé teszi a mosott élelmiszerek, ételmaradékok vagy a szappan és szivacs kényelmes tárolását a mosogatóban!

 • Többcélú tartó és lefolyó
 • Univerzális háromszög alakú minden négyzet alakú mosogatóhoz
 • Az eldugult lefolyó már a múlté
 • Szárítsa meg a gyümölcsöket és zöldségeket
 • Csúszásgátló
 • A csomag tartalma: 1x SinkHolder
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Kényelmes

Az edények tisztítása során az ételmaradékok eltömíthetik a lefolyót. Tárolja az ételmaradékot ebben a kényelmes edényben, majd dobja ki a maradékot a szemetesbe!

Univerzális felhasználás

Tisztítsa meg a gyümölcsöt és tárolja a SinkHolderben – a tartály alján található kényelmes lyukaknak kösöznhetően a víz gyorsan lecsepeg

Tökéletesen passzol

A SinkHolder minőségi kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen beszerelje a konyhai mosogató sarkába. Könnyen szétszedhető és erős teherbíró képességgel rendelkezik.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Eva S. 19 min ·
Igazán megkönnyíti a feldarabolt zöldségek tárolását és lecsepegtetését! Nagyon elégedett vagyok a vásárlással!
Hozzászolás Megosztás
(5)
Ilona N. 59 min ·
Remek kiegészítő a mosogatómhoz, a mosogatószert és szivacsot tartom benne, mert a réseken keresztül szépen kifolyik a szivacsból a víz a mosogatóba!
Hozzászolás Megosztás
(6)
Anita G. 23 min ·
A férjemnek mindig ki kellett takarítania a konyhai lefolyót az ételmaradékok miatt! Mióta ezt a kütyüt használom, nyugodtan bele mosom az összes ételmaradékot, és megvárom, míg a víz lefolyik, a maradékot pedig a szemetesbe dobom! Ajánlom mindenkinek!
Hozzászolás Megosztás
(9)
Margo K. 41 min ·
Nagyon kényelmes, ha a megtisztított gyümölcsöt a kosárban hagyom lecsepegni! Megéri az árát és nagyon ajánlom mindenkinek nagyon elégedett vagyok vele!
Hozzászolás Megosztás
(14)

További információk

 • 1x SinkHolder

 • szürke

 • 23×14.2x10cm

 • PP

 • Helyezze a mosogató sarkába, és helyezze fel a szélére a fő konzollal.

 • téglalap alakú mosogatókhoz

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.