SliceProtect, védelem az ujjainak a MultiSlicer használatakor

38 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 5.290 Ft.Current price is: 2.590 Ft.(-51%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 2.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 2.390 Ft/ darab Sporóljon 400 Ft
Legjobb ár
3x 2.190 Ft/ darab Sporóljon 1.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Vágjon gondok nélkül! A SliceProtect védi az ujjait a vágásoktól és egyébb sérülésektől, miközben zöldségeket és gyümölcsöket aprít a MultiSlicer reszelőn vagy más hasonló vágóeszközökön! Univerzális méretének köszönhetően a család minden tagja használhatja!

  • védi az ujjakat az éles pengéktől
  • megakadályozza a sérüléseket a zöldségek és gyümölcsök vágása közben
  • kiválóan használható MultiSlicerrel
  • A MultiSlicerrel együtt vásárolva a SliceProtect az Öné lehet 50%-os kedvezménnyel!

 

  • Anyag: kiváló minőségű BPA-mentes műanyag
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • kiváló minőségű BPA-mentes műanyag

  • piros vagy zöld (a színt véletlenszerűen választjuk ki)

  • univerzális

  • rögzítse a kívánt zöldséget a tartó alján található vékony pengékhez. Döntse a zöldségeket a vágógépre, és nyomja a pengékhez a tartó felső részével. Oda-vissza mozdulatokkal a zöldségeket tetszés szerint aprítsa fel, és védje ujjait mindeközben.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.