SoapStar, innovatív szappan vagy mosószer nyomóállomás

37 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

6.880 Ft

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.880 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.180 Ft/ darab Sporóljon 1.400 Ft
Legjobb ár
3x 5.490 Ft/ darab Sporóljon 4.170 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 12 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A SoapStar szappanállomás segítségével elrendezheti a mosogató körüli rendetlenséget, és egyszerűsítheti az szappan adagolását. A tiszta eszköz, amelyen az edények mosására szolgáló szivacsokat tárolhatja, elősegíti a szappan adagolását és megkíméli Önt a szokásos csomagolások zavaró kezelésétől. Ha szereti a rendet és a tisztaságot, ez egy kiváló termék az Ön számára!

 • Sokoldalú, innovatív formatervezés
 • Az otthon rendjének és tisztaságának érdekében
 • Rozsdamentes átlátszó tartály
 • Csúszásmentes alj
 • Minőségi műanyag a tartósság érdekében
 • Spórolhat, ha SoapStar szappant használ, mely egy innovatív szappan vagy mosószer nyomóállomás
 • Anyag: minőségi ABS
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
TISZTASÁG EGY NYOMÁSRA
A 2 az 1-ben szappanállomás szappan adagoló és mosogatószivacs tartó is egyben. Öntsön kedvenc mosogatószeréből az állomásba, majd az eszköz fedelének megnyomásával az adagoló szappant fog felvinni a szivacsra. További tisztítószer és hab készítéséhez nyomja meg többször az adagolót, és kezdjen el mosogatni. Ezzel elkerülhető a klasszikus mosogatószeres flakonok zavaró kezelése, amelyek a nedves kezéből kicsúsznak, nem rendelkeznek szabályozott szappanmennyiséggel, felborulnak a konyhai pulton, és egyáltalán nem esztétikus rájuk nézni.
A RENDES KONYHA AZ ÁPOLTSÁG TÜKÖRKÉPE
Biztosan ismeri a konyhai mosogató azon látványát, amikor körülötte szivacsok és mosogatószeres flakonon vannak szerteszét. Most ezzel a szappanos tartó állomással elrendezheti végre a konyhai pultot. Öntse a szappant az tartó állomásba, helyezzen rá egy szivacsot vagy ruhát, és végül hozza rendbe a konyhát.
FONTOS A MINŐSÉG
Az eszköz erős, minőségi műanyagból készült, amely biztosítja a hosszú távú használatot és teljesen ellenáll a rozsdának. A tartó aljára csúszásgátló védőelemek vannak felszerelve, hogy mindig a helyén maradjon. Az innovatív kialakítás megtakarítja a szappan használatának költségeit és a tisztításhoz szükséges időt egyaránt. Csak egy kattintásnyira van a rendezett konyhától!

További információk

 • minőségi ABS

 • 181 g

 • 15 × 15 × 11 cm

 • 1x szappanpumpa, 1x szivacs

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.