VacumPlate, újrafelhasználható vákum-ételtálca (2 db)

38 hozzászolások
értékelés 4,1/5,0

8.600 Ft(-14%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.600 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.310 Ft/ darab Sporóljon 2.580 Ft
Legjobb ár
3x 6.450 Ft/ darab Sporóljon 6.450 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 8 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ha olyan újításokat keres, amelyek a jelenlegi trendekhez alkalmazkodnak, akkor be szeretnénk mutatni Önnek ezt az újrafelhasználható tálcát az élelmiszerek tárolásához. A tálcával lecserélheti a hagyományos átlátszó fóliát, műanyag zacskókat, alumíniumfóliát vagy más eldobható csomagoló kellékeket, amelyek károsak a környezetre.

 • Vákum és légmentes tömítés
 • Meghosszabbítja az élelmiszerek szavatósságát
 • Megakadályozza a rossz szagok kialakulását
 • Többféle felhasználásra alkalmas
 • Könnyen szállítható és tárolható
 • Mikrohullámú sütőben, hűtőszekrényben, fagyasztóban 
 • BPA és káros anyagok mentesek
 • A csomag tartalma: 2x ételtálca
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A műanyag zacskók és fólia lecserélése

Ha olyan újításokat keres, amelyek a jelenlegi trendekhez alkalmazkodnak, akkor be szeretnénk mutatni Önnek ezt az újrafelhasználható tálcát az élelmiszerek tárolásához. A tálcával lecserélheti a hagyományos átlátszó fóliát, műanyag zacskókat, alumíniumfóliát vagy más eldobható csomagoló kellékeket, amelyek károsak a környezetre.

Környezetbarát megoldás

Összecsukható kialakításának köszönhetően helyet takarít meg illetve segít abban, hogy a hűtőszekrénye mindig rendben legyen. Egy környezetbarát megoldás, mivel nem lesz többé szükség az alumínium vagy átlátszó fóliákra és műanyag zacskókra.

BPA és káros anyagoktól mentes

Kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek BPA-mentesek, így alkalmasak az élelmiszeripari felhasználásra. Nagyobb biztonságot és higiéniát igénylő élelmiszerek tálalására vagy szállítására is használható (kirándulások, táborozás stb.).

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Marika E. 20 min ·
Tegnap kaptam meg a csomagot; Lenyűgöző a minőség és a gyors szállítás! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(8)
Eva S. 26 min ·
Nagyon elégedett vagyok a vásárlással, ajánlom mindenkinek! Mindenképpen rendelek még egy tálcát, mivel igyekszünk környezettudatosak lenni, és a lehető legkevesebb műanyag zacskót és fóliát felhasználni. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(5)
Peter M. 21 min ·
Különösen az tetszik, hogy a tálca mosogatógépben tisztítható! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(7)
Anita G. 58 min ·
Nagyon jó, többet kell rendelnem anyának és nagymamának, mindketten el vannak ragadtatva!
Hozzászolás Megosztás
(11)
Andras M. 32 min ·
Gyors szállítás és remek megoldás a műanyag zacskók használatának csökkentésére ... Nagyon köszönöm a Netscrollnak! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(15)

További információk

 • 2x ételtálca

 • kb. 30 x 22 cm

 • PP, BPA mentes

 • Az ételek vastagsága nem haladhatja meg a 3-5 cm-t

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.