Yummi, innovatív cumi a sűrű és szolíd ételek ízeinek elsajátítására (2 db.)

19 hozzászolások
értékelés 4,7/5,0

Original price was: 9.190 Ft.Current price is: 6.590 Ft.(-28%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.590 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.125 Ft/ darab Sporóljon 930 Ft
Legjobb ár
3x 5.730 Ft/ darab Sporóljon 2.580 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A cumi rendkívül hasznos, mivel fokozatosan, úgyanakkor biztonságos módon szoktathatja gyermekét a sűrű és szilárd ételekhez. A cumi használata biztonságos, puha és a fogantyúja lehetővé teszi a határozott, szolíd fogást a legkisebbek számára is.

 • Cumi minden típusú szolid ételhez.
 • Puha szilikon
 • Biztonsági fedő
 • Javítja a rágóképességet, erős markolás
 • Könnyen tisztítható
 • Zsebméretű, könnyen hordozható
 • Növeli az önbizalmat és a függetlenséget
 • A csomag tartalma: 2x Yummi cumi
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

KESZÍTSE FEL A GYERMEKÉT A SZILÁRD ÉTELEKRE

A cumi rendkívül hasznos, mivel fokozatosan, úgyanakkor biztonságos módon szoktathatja gyermekét a sűrű és szilárd ételekhez. A cumi használata biztonságos, puha és a fogantyúja lehetővé teszi a határozott, szolíd fogást a legkisebbek számára is.

Biztonságos a legkisebbeknek

A cumi semmilyen módon nem jelent veszélyt a babára, mivel egyenlő távolságra tervezett lyukakkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a nagyobb ételdarabok által okozó esetleges fulladást.

Aktív kezek és ajkak

A cumi arra készteti a gyermeket, hogy fejlessze az alapvető motorikus készségeket, mint például a száj kitátása majd becsukása, a fogantyú elérése, az ujjak és a nyelv használata.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Judit G. 40 min ·
Csodálatos találmány! Először az enyéimnek, majd a munkatársaim gyerekeinek vettem egy-egy készletet. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(9)
Margo K. 39 min ·
Ez a cumi a kedvencünk. A gyerek már hozzászokott a zöldségekhez és a gyümölcsökhöz, és az ínyét is nagyon fájt, mert gyorsan nőnek a fogai. 3 hét után végre sikerült normálisan aludnunk éjszaka. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(12)
Norbert J. 49 min ·
Nagyon gyorsan kiszállították. Most már így van ajándék a lányunk számára :) Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(14)
Tibor P. 27 min ·
Az unokámmal tegnap görögdinnyét, narancsot és még citromot is ettünk. Olyan vicces arcokat vágott, hogy mindannyian sírtunk a nevetéstől.
Hozzászolás Megosztás
(12)

További információk

 • 2x Yummi cumi

 • 4 hónapnál idősebb gyermekek számára

 • műanyag, szilikon

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.