ProSeal, egy tömítőszalag, amely megakadályozza a szél, a por, a zaj és a rovarok bejutását otthonába 1 + 1 INGYEN

26 hozzászolások
értékelés 5,0/5,0

Original price was: 11.190 Ft.Current price is: 8.490 Ft.(-24%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Szembesül a huzatokkal a házában, annak ellenére, hogy az ajtók és ablakok zárva vannak? A ProSeal időjárásálló és hangszigetelő! Megakadályozza a szél, a por és a rovarok bejutását a lakásába, tiszta, csendes és kényelmes környezetet biztosítva! Nem hagy irritáló szagot, szilárdan tapad a felületre és teljesen lezárja az ablakokat és ajtókat!

 • Tökéletes tömítés
 • Szabaduljon meg a huzatoktól, kártevőktől és portól
 • Extrém időjárási körülményekhez alkalmas
 • Könnyen használható
 • Hangszigetelés
 • Szilárdan tapad a felületre
 • Minőségi és tartós anyag
 • Széles körű felhasználás
 • Takarítson meg a fűtésen
 • A csomagban található: 1x tömítőszalag (5 m) + 1x tömítőszalag (5 m) INGYEN
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

ZÁRJA LE AZ ABLAKOKAT ÉS AZ AJTÓKAT A PROSEAL TÖMÍTŐSZALAGGAL

Tapasztalja a huzatokat a lakásában, annak ellenére, hogy az ajtók és ablakok zárva vannak? Próbálja állandóan tartani a hőmérsékletet otthonában? Nem tudja megakadályozni a kártevők behatolását a lakóterébe? Vagy zajszigetelt ajtókra van szüksége a zajos szomszédok miatt? A ProSeal tömítőszalag mindent megold!

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ

Vágja le a szükséges hosszúságú szalagot, húzza le a védőfóliát és ragassza fel a szalagot! A ProSeal vékony és rugalmas szilikonból készül, amely nem befolyásolja az ajtók és ablakok funkcionalitását! A hossz könnyen mérhető, vágatható és telepíthető a szalag anélkül, hogy aggódna bármilyen felület károsítása miatt!

SZÉLES KÖRŰ FELHASZNÁLÁS

Kiváló keret nélküli tolóajtókhoz, üvegajtókhoz, műanyag és alumínium ablakokhoz, szekrényajtókhoz, küszöbökhöz, zuhany aljzatokhoz, hálószobában és fürdőszobában! Rugalmas vízálló szilikon extrém időjárási körülmények között is használható, nem hagy irritáló szagot, szilárdan tapad a felületre és tökéletesen lezárja az ablakokat és ajtókat!

További információk

 • 1x tömítőszalag (5 m) + 1x tömítőszalag (5 m) INGYEN

 • TPE

 • 35 mm

 • Vágja le a szükséges hosszúságú szalagot, húzza le a védőfóliát és ragassza fel a szalagot a helyére! Tökéletes keret nélküli tolóajtókhoz, üvegajtókhoz, műanyag és alumínium ablakokhoz, szekrényajtókhoz, küszöbökhöz, zuhany aljzatokhoz, hálószobákhoz és fürdőszobákhoz.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.