SkiStrap, Vállpánt a sílécek hordozásához 1 + 1 INGYEN

14 hozzászolások
értékelés 4,5/5,0

8.490 Ft(-24%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.600 Ft
Legjobb ár
3x 6.390 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 18 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Szeretné megkönnyíteni a sílécek hordozását egy fárasztó nap után? Fájnak a vállai egy hosszú séta után a sílécekkel? A SkiStrap segítségével egyszerűen becsomagolhatja a síléceket és a botokat a párnázott pántokba, majd átkötheti őket a vállára. Felnőtt sízőknek és gyerekeknek egyaránt alkalmasak, teljesen állíthatóak és a megfelelő hosszúságra állíthatóak a méretének megfelelően.

  • Egyszerűbb sílécek és botok szállítása
  • Fáradt karok felszabadítása
  • Párnázott pántok
  • Állítható hosszúság
  • Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt
  • A csomag tartalmazza: 2x sípánt + 2x sípánt INGYEN
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Nincs gond a síléc miatt

Egy hosszú síelés után gyakran tapasztalja, hogy az utolsó erejével kell cipelnie a sílécet és a botot a sípályáról az autóig? Fáj a válla, a hát, a válla, a nyaka és a feje, mert vállán és hátán cipelik? A gyerekek panaszkodnak, hogy nem tudják egyszerre cipelni a sílécet és a botot? Véget vet ennek a sorozatnak a szerencsétlen eseményeknek, vásároljon SkiStrap vállpántokat a sílécek hordozásához, és induljon a fehér lejtőkre gond nélkül, mert gondoskodott a síelés "kényelmetlen" részéről.

Pántok az egész családnak

A SkiStrap pántok teljesen állíthatóak, különböző hosszúságokra állíthatóak a síléc hosszától és a síző magasságától függően. A pántok 66 és 120 cm között nyújthatóak. A SkiStrap pántok 5,5 cm szélesek és akár 46 cm hosszúra is nyújthatóak, így a sílécet és a botot is könnyedén becsomagolhatja őket. A sílécet oldalra vállra helyezheti, vagy a törzsön át, hogy a síléc a hátán legyen.

Minőség

A készlet két darab SkiStrap vállra helyezhető síhordozót tartalmaz. Tartós nylon anyagból készülnek, amely elég erős ahhoz, hogy többszörös súlyt tartsanak el a sílécnek és a botnak. A sípántok belül vastag, súrlódásálló habbal vannak bevonva, hogy megakadályozzák a sérüléseket és karcolásokat. Engedje szabadon fáradt kezeit és tegye még élvezetesebbé a síutakat.

További információk

  • 2x sípánt + 2x sípánt INGYEN

  • EVA + nylon

  • 66 – 120cm

  • 3,8 cm

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.