Elemkészlet a GlowWaterLights LED lámpákhoz (13 db)

19 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

Original price was: 8.790 Ft.Current price is: 6.990 Ft.(-20%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 6.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.660 Ft/ darab Sporóljon 660 Ft
Legjobb ár
3x 6.290 Ft/ darab Sporóljon 2.100 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A készlet 12 db AAA elemet tartalmaz 4 lámpához és 1 db CR2025 elemet a távirányítóhoz. Így nem kell elhagynia otthonát, és azonnal használhatja a GlowWaterLights LED lámpákat.

  • Tökéletes lakásdekorációhoz
  • Minőségi elemek
  • Hosszú élettartam
  • A csomag tartalma: 12x AAA elem + 1x CR2025 elem
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 12x AAA elem + 1x CR2025 elem

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.