BatteryCR2025, elem a TableArt táblagéphez

26 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

2.050 Ft(-5%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 2.050 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 1.940 Ft/ darab Sporóljon 220 Ft
Legjobb ár
3x 1.730 Ft/ darab Sporóljon 960 Ft
14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség 19 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Használja ki kiváló ajánlatunkat! Így nem kell elmennie otthonról, hogy beszerezze az elemeket és azonnal használhatja TabletArt táblagépét!

  • Minőségi akkumulátor
  • Hosszú élettartam
  • A csomag tartalma: 1 x CR2025 elem
Return advantage icon 14 napos visszatérési vagy visszatérítési lehetőség
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 1 x CR2025 elem

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected]

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.