BottleBundle, Motivációs Vízpalack + 5 darabos Szett Edző Gumikötél

48 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

8.990 Ft(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.590 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 6.900 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 11 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Te is azok közé tartozol, akik nem isznak elegendő vizet naponta? Akkor ez a palack tökéletes megoldás számodra, motiváló idézetekkel, hogy ösztönözzön az ivásra és időbélyegekkel, hogy segítsen egyenletesebben inni! A kör alakú gumikötél nélkülözhetetlen kiegészítő az edzéshez! Kiváló láb- és kar edzést tesznek lehetővé különböző nehézségi szinteken!

 • Innovatív palack, ami ösztönzi az ivást
 • Motiváló idézetek és időbélyegek
 • Magas minőségű anyag, BPA-mentes
 • Praktikus és modern dizájn
 • Hordozózsinór a könnyű szállításhoz
 • A gumikötélek egyedi összetétele puha gumiból készült, ami kíméletes a bőrhöz
 • Az egyedi gumik miatt nem csavarodnak és nem gördülnek a bőrön, mint más hasonló gumikötélek
 • 5 különböző nehézség, amelyek kombinálhatóak egymással
 • Alkalmas teljes kezdőknek vagy tapasztalt sportolóknak
 • A tökéletes kiegészítő otthoni edzésekhez, rehabilitációhoz, terhességi tréninghez vagy fitneszhez
 • A csomag tartalma: 1x vízpalack (1000 ml), 5 darabos gumikötél szett, 1 praktikus tároló tasak, 1 illusztrált gyakorlatokat tartalmazó kézikönyv angol nyelven
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A palackon időbélyegek és motiváló gondolatok találhatók, hogy ösztönözzenek a vízivásra!

A vízpalack BPA-mentes és tartós anyagból készült.

Az öt különböző kör alakú gumikötél a szettben szín és nehézség szerint van elválasztva!

További információk

 • 1x vízpalack (1000 ml), 5 darabos gumikötél szett, 1 praktikus tároló tasak, 1 illusztrált gyakorlatokat tartalmazó kézikönyv angol nyelven

 • Rózsaszín-kék (műanyag palack)

 • BPA-mentes Tritan (palack); erős és ellenálló termoplasztikus gumikötél, rendkívül puha a bőrhöz és tapintáshoz (gumikötélek)

 • Nagyon könnyű nehézség: ZÖLD: X-Light (0,35 mm vastag); nehézség: KÉK: Light (0,5 mm vastag); (0,7 mm vastag); PIROS: Heavy (0,9 mm vastag); Nagyon nehéz nehézség: FEKETE: X-Heavy (1,1 mm vastag)

 • Kezdőknek és profiknak. Sérülés, terhesség vagy szülés után konzultáljon orvosával vagy fizioterapeutájával a gyakorlatok és különböző edzőeszközök használata előtt. Minden használat előtt vagy edzés megkezdése előtt ellenőrizze, hogy a gumikötélek nem sérültek-e. Ne nyújtsa a gumikötéleket eredeti hosszuknál több mint 3-szorosára. Ne használja a gumikötéleket durva vagy érdes felületeken. A gumikötélek feszítésekor teljesen lazítsa ki őket és térjen vissza az eredeti hosszukra, mielőtt elengedné őket a kezéből, hogy elkerülje a lehetséges károsodást. A termék élettartamának meghosszabbítása érdekében ajánljuk, hogy szobahőmérsékleten, nedvesség, hő vagy közvetlen napfény nélkül tárolja. A terméket csak nedves ruhával tisztítsa meg tisztítószerek vagy szappan nélkül. A tisztítószerek vagy szappanok károsíthatják vagy gyengíthetik a gumikötéleket.

 • Kézi mosás ajánlott.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.