Buttons, 100 darab extra gomb a ButtonPliers eszközhöz

18 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

Original price was: 8.590 Ft.Current price is: 5.900 Ft.(-31%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 5.900 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 5.105 Ft/ darab Sporóljon 1.590 Ft
Legjobb ár
3x 4.305 Ft/ darab Sporóljon 4.785 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 4 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Szeretne egy vagy több extra gombkészletet a korlátlan számú alkotásokhoz vagy ruházati átalakításokhoz? A készlet 100 darab további gombot tartalmaz!

  • 10 különböző szín
  • Kiváló kombináció minden színű ruhával és szövettel
  • Rendkívül egyszerűen használható a gombrögzítő tartozékkal együtt
  • A gombok alkalmasak pólókhoz, gyerekruhákra, kézitáskákra, sapkákra, dekoratív anyagokra stb…
  • A csomag tartalma: 100 darab gomb
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 100 darab gomb

  • narancs, lila, sárga, piros, zöld, fekete, világos és sötétkék, fehér, lágy rózsaszín

  • 9, 5 mm

  • Nyissa szét a fogót. A fogó egyik oldalára helyezzük a kiálló rögzítőrésszel rendelkező gomb belső részét, a fogó másik oldalára a másik részét. Helyezze az anyagot a fogak közé, és nyomja össze. Ezután következik a gomb rögzítésének második része. Helyezzen egy színes kört karmokkal a fogó egyik oldalára, a másik oldalára pedig egy bemélyedéssel ellátott színes gombot. Helyezze be az anyagot közé, és nyomja össze. Most már használhatja is a gombot.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.