CameraSet: 4 db AA elem + MicroSD memóriakártya 32 GB HDCamera számára

41 hozzászolások
értékelés 4,9/5,0

7.185 Ft(-28%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.185 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.380 Ft/ darab Sporóljon 1.610 Ft
Legjobb ár
3x 5.580 Ft/ darab Sporóljon 4.815 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 20 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban
  • Minden, ami a HD-kamera működéséhez szükséges
  • Helyezzen be 4 elemet, és az eszköz máris használható
  • A memóriakártya fényképezőgéppel készített fényképeket és videókat tárolja
  • A 32 GB-os méret sok felvételre elegendő
  • A csomag tartalma: 4x AA elem
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 4x AA elem, 1x MicroSD 32GB memóriakártya

  • Nyissa fel az alsó részen lévő elemtároló részt, és helyezze be megfelelően az elemeket. Helyezze be a memóriakártyát is a feltűntetett nyílásba.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.