CarvingBlade, faforgácsoló korong famegmunkáláshoz (12 fog)

43 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

Original price was: 8.900 Ft.Current price is: 7.700 Ft.(-13%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 7.700 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 6.545 Ft/ darab Sporóljon 2.310 Ft
Legjobb ár
3x 5.775 Ft/ darab Sporóljon 5.775 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A CarvingBlade faforgácsoló korong egy speciális sarokcsiszoló kiegészítő, amelyet faragásra, hornyolásra és hasonló munkákra használnak. Egyszerűen rögzítse a lemezt a sarokcsiszolóhoz, és könyítse meg a munkáját.

  • Minőségi kiegészítő sarokcsiszolókhoz.
  • Minden fafajtához alkalmas
  • Minden típusú sarokcsiszolóhoz illeszkedik
  • Éles és pontos
  • Kiváló minőségű és tartós anyag
  • A csomag tartalma: 1x faforgácsoló korong
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

FAMEGMUNKÁLÁSHOZ ALKALMAS KORONG

A CarvingBlade faforgácsoló korong egy speciális sarokcsiszoló kiegészítő, amelyet faragásra, hornyolásra és hasonló munkákra használnak. Egyszerűen rögzítse a lemezt a sarokcsiszolóhoz, és könyítse meg a munkáját.

Könnyű famegmunkálás

Fejlessze famegmunkálási technikáját, és könnyedén készítsen bonyolultabb fatárgyakat. Ezzel a kiegészítővel, formázhatja vagy simíthatja is a nyers fát!

Egyszerű telepítés

Egyszerűen rögzítse a faforgácsoló korongot a sarokcsiszolóhoz az Ön sarokcsiszolójának utasításai szerint, és egyszerűsítse le a munkáját.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Norbert J. 38 min ·
Tartós korong. Van 3 sarokcsiszolóm a boltban, és mindháromra felszerelhető, nagyon jó. Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(4)
Janos B. 36 min ·
Túllépi az elvárásokat! Kiváló minőségű korong.
Hozzászolás Megosztás
(10)
Jozsef D. 16 min ·
Gyors szállítás, minőségi termék. Ajánlom a vásárlást! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(4)
Laszlone L. 18 min ·
Nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Remekül vág!
Hozzászolás Megosztás
(5)
Attila G. 23 min ·
Köszönöm, hogy segítettek a vásárlásban, nagyszerű az ügyfélszolgálatuk! Mindig találok Önöknél valami jó minőségű eszközt.
Hozzászolás Megosztás
(11)

További információk

  • 1x faforgácsoló korong

  • Külső átmérő: 65mm, furatátmérő: 16mm.

  • acél

  • Használat előtt ellenőrizze, hogy a termék megfelelően lett-e rögzítve. A terméket csak a megfelelő szerszámokkal és felszerelésekkel használja (sarokcsiszoló). A termék használatakor ügyeljen arra, hogy mások biztonságos távolságban legyenek. Használat közben viseljen védőfelszerelést (védőkesztyűt, maszkot, védőszemüveget, hallásvédőt) a biztonsága érdekében. Olvassa el a sarokcsiszoló utasításait a termék telepítésével kapcsolatos tippekért.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.