DingDong, a hangos vezeték nélküli ajtócsengő, amely fúrás nélkül telepíthető

18 hozzászolások
értékelés 4,2/5,0

9.690 Ft(-22%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.690 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.190 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.290 Ft/ darab Sporóljon 7.200 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 10 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban
 • 5 hangerőszint
 • 60 különböző csengőhang
 • Kültéri és beltéri egységek modern designnal
 • Több egység összekapcsolható
 • Fúrás nélküli telepítés – öntapadó hátoldal
 • Kültéri egység akár 300 m távolságra is
 • Vezeték nélküli kültéri egység
 • A beltéri egység felgyullad, amikor megnyomják a csengőt
 • Zajos környezetekhez és hallássérült emberekhez is alkalmas
 • Az idősek számára is könnyen használható beltéri SOS egységként
 • A csomag tartalmazza: 1x vezeték nélküli kültéri egység
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Az 5 csengő intenzitása még a hallássérültek számára is hallható!

Akár 300 m hatótávolsággal telepítheti a kertbe vagy az udvarba!

A tökéletes választás otthonra, irodára, műhelyre vagy raktárba!

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Jozsef D. 27 min ·
Nagyszerű vásárlás! Nincs fúrás vagy kábelek húzása, könnyű telepíteni, összekapcsolni, nagyszerűen néz ki és 10/10-en működik! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(16)
Julianna L. 44 min ·
Valóban könnyű telepíteni és működésbe hozni! Nagyapám velünk él, és nem hallja a csengőt :))
Hozzászolás Megosztás
(14)
Laszlone L. 34 min ·
Ez az a csengő intenzitása! Nagyszerűen működik, és választhat az 5 hangerő közül, ami rendkívül hasznos számunkra! Comment's image
Hozzászolás Megosztás
(4)
Margo K. 21 min ·
Nagyon ajánlom a vásárlást! Eddig mindig nyitott kertünk volt, és kicsit aggódtam, de most van egy szép csengő a kapunál, és sokkal biztonságosabban érzem magam, és kutyát is kiengedhetünk anélkül, hogy aggódnánk!
Hozzászolás Megosztás
(12)
Tibor P. 15 min ·
Egyet vittem haza és egyet a műhelybe! Nagyszerűen működik, nagyszerűen néz ki, és áldja meg Isten!
Hozzászolás Megosztás
(12)

További információk

 • 1x vezeték nélküli kültéri egység, 1x beltéri vevő

 • 1x A23 (nem tartalmazza) + 3x AA (nem tartalmazza)

 • Fekete

 • Először alaposan tisztítsa meg a felületet, majd hagyja teljesen megszáradni. Ezután ragassza fel a csengőt a kiválasztott helyre. Az öntapadó legjobban sík és sima felületeken tapad.

 • Tartsa lenyomva a hangerő gombot a vevőn (beltéri egység) kb. 4 másodpercig, és a jelzőfény felgyullad. A vevő most a kapcsolat létesítésének fázisában van. Amikor megnyomja a gombot az adón (kültéri egység), a villogó fényjelző és a dallam a vevőn felgyullad. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolat sikeresen létrejött. Dallam beállítása: Amikor kiválaszt egy dallamot, tartsa lenyomva a hangerő gombot kb. 4 másodpercig, és a jelzőfény a vevőn felgyullad. A vevő most a dallam "tanulásának" fázisában van. Amikor megnyomja a gombot az adón, a fényjelző villogni kezd, és a kiválasztott dallam egyszerre szól. Ez befejezi a dallam kiválasztását és aktiválását.

 • A jelátvitel működési távolsága különböző tényezőktől függ: időjárástól, rádiófrekvencia-ingadozásoktól, üres adóelemektől és fizikai akadályoktól a vevő és az adó között. Ne telepítse az ajtócsengőt olyan fém felületekre, mint például vas kapuk stb. Ne nyisson ki vagy javítson meg sérült terméket, mert áramütés veszélye áll fenn. Ha nem biztos abban, mit tegyen, kapcsolja ki az eszközt és lépjen kapcsolatba a támogatással.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.