Drony, egy kézi vezérlésű helikopter

33 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

8.390 Ft(-25%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.390 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.190 Ft/ darab Sporóljon 2.400 Ft
Legjobb ár
3x 6.290 Ft/ darab Sporóljon 6.300 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 6 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

A kis és nagy gyermekei imádni fogják a mi Drony mini helikopterünket! Nincs szükség távirányítóra, mivel kézileg kell vezérelni, hogy javítsa a kéz-szem koordinációt és a motorikus készségeket. Biztosítsa, hogy a gyermeke okos és korszakalkotó módon szórakozzon és adjon neki egy igazi, repülő Drony helikoptert!

 • Javítja a kéz-szem koordinációt és a motorikus készségeket.
 • Beépített infravörös érzékelő funkció
 • Több színű LED lámpa
 • Nincs távirányító
 • USB töltés
 • Tökéletes ajándék a gyermekének
 • Anyag: műanyag
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás
OKOS JÁTÉK
A Drony fejlett LED infravörös érzékelős lebegő technológiát használ, hogy érzékeny legyen a mozgásra. Amikor felszáll, az érzékelőkkel érzékeli a környezetet, biztonságos távolságot tart a szobában lévő tárgyaktól és emberektől. A gyorsan mozgó légcsavarok miatt finoman lebeg a levegőben, de amikor elkezd leszállni csak helyezze alá a kezét és magasabbra fog emelkedni.
KARBANTARTÁS
A Dronynak beépített lithium-ion akkumlátora van, amely USB porton keresztül könnyedén tölthető. Egyetlen 30 perces töltéssel a Drony körülbelül 8 percig tud repülni. Nagyon könnyű, csak 22 gram, így könnyű hordozni és bárhova el lehet vinni. Minden összetevő, a burkolat és a légcsavarok is erős és rugalmas műanyagból készültek, így ellenáll az esésnek és a kíváncsi gyermek kezek érintésének.
GYERMEK ÉS KÖRNYEZET BARÁT
Azzal, hogy eltávolodik azoktól a tárgyaktól, amelyeket az érzékelő érzékel, a Drony hosszú órákon keresztül oktató szórakozást fog nyújtani a gyermekének. A gyermekek megpróbálják majd elkapni vagy megpróbálják meggátolni abban, hogy leszáljon és ennek eredményeként fejlődni fog a kéz koodrinációjuk és a motorikus készségük és mindezt az otthona vagy az udvara biztonságában. A helikopterre színes LED-eket is telepítettek, amelyek villogásukkal a gyermekek szórakozását szórakoztatóvá teszik.

További információk

 • műanyag

 • 20 x 4,5 x 16 cm

 • 22 g

 • 30 – 40 perc

 • 8 – 10 perc

 • 15 méter

 • 75 mAH lithium akkumlátor

 • fulladás veszély – kis alkatrészek. 3 éves kor alatti gyermek számára nem megfelelő. Játék közben ajánlott a haját befonni, így nem gubancolódik össze amíg a tündér baba repül. Felnőtt felügyelete mellett kell használni.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.