EmbroideryKit, 136 darabos cérna és egyéb gyakori kiegészítők hímzéshez

37 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

8.990 Ft(-23%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 8.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 7.590 Ft/ darab Sporóljon 2.800 Ft
Legjobb ár
3x 6.690 Ft/ darab Sporóljon 6.900 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 17 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Kezdjen el alkotni, és győzze le a hideg unalmas napokat! Készletünk minden szükséges kiegészítőt tartalmaz kezdőknek és tapasztalt hímzőművészeknek egyaránt!

 • Automatikus hímzőtű
 • Hozzáadtuk a leggyakoribb hímzőeszközöket
 • 100 különböző szín
 • Különböző méretű tűk
 • Különböző hímzésvastagságokat tesz lehetővé
 • Különböző típusú árukhoz
 • Könnyen használható
 • A csomag tartalma: 136 részes hímzőkészlet
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

Varázslatos használat

Egyszerűen és szórakoztató módon készítheti el a legszebb hímzett termékeket!

Kiterjedt készlet

A legjobb mínőségű cérnáktól a különféle kiegészítőkig mindent tartalmaz, amelyek megkönnyítik a tanulást és fejlesztik a hímzési készségeit.

Elképesztő eredmények

Egy kis gyakorlással csodálatos és egyedi termékeket készíthet.

Vásárlóink legutóbbi hozzászolásai:

Ilona N. 45 min ·
Valóban minden benne van, a nulláról kezdhetjük és alkothatunk valami szépet. Szalvétával kezdtem, küldök majd képeket Facebookon.
Hozzászolás Megosztás
(7)
Margo K. 34 min ·
Nekem a tű tetszik a legjobban, 2x gyorsabban dolgozom vele. 1 hét alatt kihímeztem az egész utolsó vacsorát!
Hozzászolás Megosztás
(14)
Julianna L. 22 min ·
Megfizethető és jó minőségű, ha keresgél az ember lehet találni ilyen weboldalakat. Remélem, a Netscroll mindig is ilyen marad.
Hozzászolás Megosztás
(11)

További információk

 • 136 részes hímzőkészlet

 • tartós ABS műanyag és szilikagél

 • kék-fehér

 • Helyezze be a befűzőt, és amikor kijut a másik végén, helyezze be a kívánt cérnát, és húzza át a hegyen, amíg meg nem jelenik a másik oldalon. Húzza ki a befűzőt, és nyomja át a varró fülének hátsó részén, helyezze vissza a cérnát, és húzza át még egyszer a fülén. Ha végzett, hagyjon körülbelül egy hüvelyknyi cérnát az öltés végéhez, A hímzés megkezdésekor nagyon fontos, hogy a tűfejet egészen a hegy műanyag részének elejéig nyomjuk. Ahhoz, hogy termékei valóban tökéletesek legyenek, ügyeljen az öltések egyenletes mozgására és távolságára. Ha véletlenül hibázik, húzza ki a cérnát az öltésből, dörzsölje az anyagot az öltéslyukak bezárásához, és kezdje újra.

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.