ExternalBattery, töltőállomás (HeatingVest mellényhez is alkalmas)

47 hozzászolások
értékelés 4,8/5,0

14.490 Ft(-16%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 14.490 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 12.290 Ft/ darab Sporóljon 4.400 Ft
Legjobb ár
3x 10.890 Ft/ darab Sporóljon 10.800 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 5 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Csatlakoztassa a mellényt a töltőállomásra, és bárhol és bármikor melegen tartja majd az! A töltőállomás okostelefonok, tabletek, fényképezőgépek stb. töltésére is használható.

  • 2 USB-porttal rendelkezik
  • Erőteljes töltőállomás – 10000 mAh
  • Más okoseszközök töltésére is használhatja
  • Könnyen használható
  • Kábelek és aljzatok nélküli működés
  • A csomag tartalma: 1x töltőállomás
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

További információk

  • 1x töltőállomás

  • Töltse fel a töltőállomást. A feltöltött töltőállomás segítségével bárhol és bármikor töltheti az áramot igénylő eszközöket. Egyszerűen csatlakoztassa a készüléket a töltőállomáshoz

  • 2

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.