Szövet kerti ágy + INGYEN kerti kesztyű műanyag karmokkal

29 hozzászolások
értékelés 4,6/5,0

9.990 Ft(-21%)

Mennyiség kiválasztása:

1x 9.990 Ft/ darab
Legkedveltebb
2x 8.490 Ft/ darab Sporóljon 3.000 Ft
Legjobb ár
3x 7.490 Ft/ darab Sporóljon 7.500 Ft
14 napos visszaküldési vagy visszatérítési lehetőség 16 emberek figyelik a terméket jelen pillanatban

Ösztönözze a növények növekedését, emelje fel a talajt a kártevőktől, tegye a kertészkedést könnyebbé, biztosítson optimális növekedési feltételeket a növények számára a termőközeg szellőztetésével és megfelelő vízelvezetéssel. És ebben a csodálatos ajánlatban INGYEN kap vízálló kerti kesztyűt műanyag karmokkal, amelyek lehetővé teszik mindenféle kerti munka elvégzését, miközben megóvják a kezét a hólyagoktól és sérülésektől!

 • A tökéletes kerti készlet
 • Bőséges növényi növekedés és magasabb hozam
 • Teraszokon és erkélyeken is használható
 • A kesztyűk vízállóak és univerzális méretűek
 • Erős műanyag karmok
 • A kesztyűk öt kerti szerszámot helyettesítenek
 • A csomag tartalma: 1x kerti ágy 90 cm + 1x kerti kesztyű műanyag karmokkal
Return advantage icon Szállítás az EU raktárából
Satisfaction advantage icon Elégedettség garancia
Delivery advantage icon Nyomon követhető szállítás

A NÖVÉNYEI GYÖNYÖRŰEK LESZNEK

Termesszen gyönyörű virágokat, fűszernövényeket és zöldségeket egy innovatív, egyszerű és hatékony módon. A Garden GrowBag szövet kerti ágyat bárhol kint elhelyezheti, a kertben, a teraszon vagy a hátsó udvarban. Csak töltse meg földdel és ültesse bele a választott növényeket. Amikor a növekedési szezon véget ér, ürítse ki az ágyat, mossa ki és tárolja el a következő szezonig, így a következő évben is ugyanolyan szép kertje lesz! Az ágy mellé INGYEN kap GardenStar kesztyűt műanyag karmokkal, amit használhat ásáshoz, gereblyézéshez, lazításhoz, szedéshez, ültetéshez, vetéshez, betakarításhoz,...

BŐ TERMÉS

A speciális szövet elősegíti a hasznos baktériumok növekedését és lehetővé teszi a gyökerek számára a levegőzést és az optimális nedvesség megtartását. Mindezek az előnyök pozitívan hatnak a növekedésre, így optimalizálhatja a hozamot és elősegítheti a virágok vagy zöldségek növekedését. Az új ágyat meglévő kertben, a fűben, az udvarban vagy más helyeken helyezheti el, ahol a növények számára optimális növekedési feltételek állnak rendelkezésre. Töltse meg a megfelelő talajkeverékkel és élvezze a szezonban a saját termesztésű terményeket!

GYAKORLATIASSÁG ÉS BIZTONSÁG

Az ellenálló geotextília hosszú távú használatot biztosít és fenntartja az optimális növekedési feltételeket, valamint UV-védelmet nyújt. Mivel a Garden GrowBag el van választva a talajtól, megvédi a terményeket a vakondoktól, szederindáktól és a földikutya kártételétől. És az állítható magasság megkönnyíti a gyomlálást és a betakarítást, így a hátad is hálás lesz az ágyért. A GardenStar kerti kesztyűt is INGYEN találja. A kesztyűk minőségi és tartós anyagokból készültek, amelyek együtt legalább 5 kerti szerszámot helyettesítenek az ujjhegyein.

További információk

 • 1x kerti ágy 90 cm + 1x kerti kesztyű műanyag karmokkal

 • átmérő 90 cm, magasság 30 cm

 • 150-200l föld

 • mosható geotextília

A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelés leadásakor megadott címre. Amikor a csomagot kézbesítik a futárszolgálatnak, értesítést kap az e-mail címére a csomagkövetési számmal és egy linkkel, ahol szükség esetén megváltoztathatja a kézbesítési címet. Szállítás előtt SMS-ben illetve a futár is értesíteni fogja telefonon keresztül a pontos dátumról. A szállítás bármelyik munkanapon lehetséges, általában reggel. Ha a szállítás időpontjában nem a kiválasztott címen tartózkodik, a futár a legközelebbi GLS átvételi ponton hagyja a csomagot. Ebben az esetben a csomag fogadásához egy SMS-t kap egy kóddal. Ha az utánvétet választja, készpénzben vagy kártyával fizethet a csomagért. A feladással és a szállítással kapcsolatos további információkért az alábbi e-mail címen érhet minket el: [email protected].

Minden megrendelt termék kicserélhető vagy visszaküldhető a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Ha a termék sérülten érkezett, nem működik vagy nem felel meg Önnek, írjon nekünk az [email protected] e-mail címre, és elküldjük a visszaküldésre vonatkozó utasításokat. A lehető leghamarabb kicseréljük a terméket, vagy visszatérítjük a vételárat. Így 100% -os garanciát vállalunk ügyfeleink elégedettségére.